Skip to main content
15 February 2022 09:56

Περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες από την Τειρεσίας Α.Ε.

Η Τειρεσίας, συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια συνεισφοράς στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τις αξιόπιστες πληροφορίες που παρέχει στις επιχειρήσεις για τη λήψη σωστών αποφάσεων, εισέρχεται σε μια νέα εποχή πάντα με γνώμονα τη διαφάνεια και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των πολιτών.
Προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει στις επιχειρήσεις και τους πολίτες, συμβαδίζοντας με την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού που διανύουμε. Στόχος είναι η απλοποίηση των διαδικασιών και η γρηγορότερη ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών.
Από εδώ και στο εξής λοιπόν, Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία της Τειρεσίας και τους αφορούν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για κάθε κατάθεση αιτήματος είτε μέσω ταχυδρομείου, είτε μέσω επίσκεψης στα γραφεία της εταιρείας, το αίτημα και η απάντηση παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά μειώνοντας σημαντικά τις καθυστερήσεις.
Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις για παροχή δεδομένων μπορούν να υποβληθούν είτε στο tiresias@tiresias.gr – με διαβίβαση της υπεύθυνης δήλωσης που θα συντάσσεται στην ηλεκτρονική εφαρμογή «e-dilosi» – είτε εναλλακτικά με παρουσία του ενδιαφερόμενου στα Γραφεία της Τειρεσίας Α.Ε. Στη συνέχεια, η απάντηση μπορεί να αποσταλεί ηλεκτρονικά με επισυναπτόμενο το κρυπτογραφημένο pdf αρχείο. Ο αιτών θα λαμβάνει και sms στο κινητό του με το αντίστοιχο κλειδί αποκρυπτογράφησης.

Τεύχος 9

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ