Skip to main content
22 September 2022 06:51

Παγκόσμιο συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης και analytics από τη SAS

Η SAS από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνει διαδικτυακά το SAS Explore 2022 όπου επιστήμονες δεδομένων και λάτρεις της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο τεχνολογίες όπως η SAS® Viya® και τα cloud analytics βοηθούν τους οργανισμούς να λύσουν τα προβλήματα του σήμερα και να καινοτομήσουν για το αύριο.

Στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής το SAS Explore θα μεταδοθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες στο SAS Explore 2022 θα ανακαλύψουν πώς οι πελάτες της SAS χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, μηχανική μάθηση, IoT analytics και άλλες τεχνολογίες για να φέρουν την επανάσταση στις υπηρεσίες τους και να αντιμετωπίσουν σύνθετα προβλήματα με προηγμένες λύσεις. Στους οργανισμούς αυτούς περιλαμβάνονται η World Wildlife Fund (WWF), η AES Corp., η Equifax, η Georgia-Pacific και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει επίσης ορισμένους από τους νικητές του SAS Hackathon 2022 ανά περιοχή και κλάδο.

Ανάμεσα στους διάσημους ομιλητές, θα είναι και οι Jim Goodnight, Bryan Harris, Mayim Bialik, η Liv Boere και η Reshma Saujani.

Μέσα από demos οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό της SAS και τις δυνατότητες που προσφέρει σε διάφορους κλάδους, όπως ο δημόσιος τομέας, η ενέργεια, οι τράπεζες, οι ασφάλειες και άλλοι. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση του Python στην υπηρεσία SAS Studio, SAS Analytics στο Microsoft Azure, SAS Visual Investigator.

Οι δωρεάν εκπαιδευτικές συνεδρίες θα περιλαμβάνουν:

• Software Workshop: Εξελιγμένες συμβουλές για το Model Studio

• Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο Syntax; Το SAS Studio είναι εδώ!

• Χρησιμοποιώντας την Python για analytics δεδομένων στο SAS Viya

• Περισσότερη ανάλυση, λιγότερη κωδικοποίηση με το SAS Viya για αρχάριους

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας, πατώντας εδώ.

Τεύχος 135

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ