Skip to main content
5 February 2024 07:52

«Πέπλο μυστηρίου» γύρω από το Phone 2A της Nothing

Η εταιρεία Nothing επιβεβαίωσε το όνομα της επερχόμενης συσκευής Nothing Phone 2A με βίντεο στο YouTube. Δεν παρουσίασε, όμως, αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του, όπως την εμφάνισή του, τις προδιαγραφές του και την τιμή του. Το βίντεο αυτό, περιλάμβανε επίσης νέα για ένα νέο SDK που θα επιτρέπει σε προγράμματα και λογισμικά τρίτων να ενσωματώνονται με τη φωτιζόμενη διεπαφή Glyph της Nothing.

Σύμφωνα με διαρροές το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED 120Hz και θα διαθέτει διπλή κάμερα 50 megapixel. Ο Roland Quandt του WinFuture ανέφερε ότι η συσκευή θα μπορούσε να πωλείται λιανικώς κάτω από 400 ευρώ στην Ε.Ε. Η Nothing σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στη Βαρκελώνη που θα συμπέσει με το MWC στις 27 Φεβρουαρίου, οπότε και υποθέτουμε ότι θα έχουμε περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες.

Εκτός από την προαναγγελία του νέου τηλεφώνου, η Nothing ανακοίνωσε ένα νέο Glyph Developer Kit. «Ελπίζουμε ότι το Glyph Developer Kit θα ενθαρρύνει περισσότερους κατασκευαστές εφαρμογών να προσθέσουν ενσωματώσεις για τα τηλέφωνα Nothing και θα δώσει στους χρήστες περισσότερους τρόπους να απολαύσουν τα προϊόντα Nothing», δήλωσε ο τεχνικός αναλυτή της Nothing, Joseph Horton.

Τεύχος 441

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ