Skip to main content
26 April 2024 06:48

Πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν στο Hack ’n‘ Learn

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη εκδήλωση Hack ’n‘ Learn, μία νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Δούκα στο Μαρούσι και συγκέντρωσε περισσότερους από 200 συμμετέχοντες από εταιρείες κυβερνοασφάλειας, φοιτητές και μαθητές Λυκείου.

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του δεύτερου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κυβερνοασφάλειας, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας προσθέτει μία ακόμη δράση στο πρόγραμμά της. Το Hack ’n‘ Learn αποτελεί μία δράση με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση σχετικά με την κυβερνοασφάλεια για μαθητές, φοιτητές και ενδιαφερόμενους του τομέα.

Στο πλαίσιο της διημερίδας Hack ’n‘ Learn πραγματοποιήθηκαν ομιλίες επί σημαντικών θεμάτων κυβερνοασφάλειας από προσωπικότητες, όπως ο κος Δημοσθένης Οικονόμου, Head of Operational Security του European Union Agency for Cybersecurity, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επικεφαλής της Ελληνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας, κος Χρήστος Ξενάκης, κ.ά.

ΤΕΥΧΟΣ 498

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ