Skip to main content
14 February 2022 10:00

Ο Όμιλος Quest προωθεί τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού QualityNet Foundation, κατά την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας «SUSTAINABLE GREECE 2020» που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, ο Όμιλος Quest συγκαταλέγεται και φέτος στις Ελληνικές Επιχειρήσεις που εντάσσονται στις «The Most Sustainable Companies in Greece 2020».
Πρόκειται για 25 εταιρείες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, που διαμορφώνουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας, και ένα αναπτυξιακό μοντέλο που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων. Οι εταιρείες αυτές ξεχώρισαν έπειτα από τεχνική αξιολόγηση από δύο επιτροπές.
«Για εμάς στον Όμιλο Quest η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η διαρκής επιδίωξη του “καλώς επιχειρείν”, αποτελούν στρατηγικό προσανατολισμό και δέσμευση. Έχουμε εντάξει τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Επιχειρηματικό μας μοντέλο και στο μοντέλο Δημιουργίας Αξίας, καθώς πιστεύουμε πως αυτός είναι ο μόνος δρόμος για εξέλιξη και πρόοδο, με δεδομένες τις νέες προκλήσεις για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον», δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου Quest, κα Έφη Κουτσουρέλη. «Είναι τιμή μας που για άλλη μια χρονιά συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των “The Most Sustainable Companies” της χώρας μας».

Τεύχος 8

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ