Skip to main content
6 September 2022 06:44

Ο Όμιλος Performance Technologies εξαγοράζει το 60% της Adaptera

Η Performance από το σύνολο των 1.800 εταιρικών μεριδίων της Adaptera αποκτά 1.080 εταιρικά μερίδια που αντιστοιχούν στο 60% του συνολικού εταιρικού κεφαλαίου της ADAPTERA ΜΟΝ. ΙΚΕ. Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς αυτού του ποσοστού ανέρχεται στο ποσό των € 1.800.000. Το υπόλοιπο ποσοστό 40% διατηρεί ο ιδρυτής της εταιρείας και υπάρχουν κατάλληλες προβλέψεις για την εξαγορά του σε βάθος χρόνου.

Οι δύο εταιρείες έχουν συμπληρωματικό πελατολόγιο και συνεργάζονται ήδη από καιρό. Ο κύριος Στέφανος Αναστασίου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Adaptera παραμένει στη θέση του με στόχο την περαιτέρω ταχεία ανάπτυξή της και την εμβάθυνση της σχέσης και συνεργασίας με την Performance και τη δημιουργία συνεργιών.

Οι δύο εταιρείες έχουν διαγνώσει την ευκαιρία που προκύπτει από την ανάγκη των πελατών τους να αυξήσουν τις επενδύσεις τους με σκοπό να αναβαθμίσουν τα υφιστάμενα monitoring συστήματα που διαθέτουν σε συστήματα Advanced Observability (end-to-end, service-aware monitoring), ώστε να μπορέσουν να καλύψουν αποτελεσματικά τις νέες τεχνολογικές περιοχές που έχουν αναδειχθεί στο πλαίσιο του ψηφιακού τους μετασχηματισμού:

• Μετάβαση στο cloud: Advanced cloud observability, Cloud migration assessments, Cloud Performance and Cost Optimization.

• Managed services σχετικές με τις παραπάνω περιοχές (Monitoring as a Fully Managed Service).

• Άλλες υπηρεσίες: Enhanced Cyber Security, Data-driven Automation & DevOps.

Τεύχος 123

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ