Skip to main content
7 February 2022 09:06

Ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ επέλεξε την υπηρεσία EINVOICING της SoftOne

Ο διαγνωστικός και θεραπευτικός Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και απεικονιστικά μηχανήματα νέας γενιάς, επέλεξε την cloud υπηρεσία EINVOICING της SoftOne (Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ και μέλους του Ομίλου Olympia), για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας του.

Η υπηρεσία EINVOICING διασυνδέθηκε πλήρως με το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, χωρίς να χρειαστούν επενδύσεις ή τεχνικές αλλαγές, και αυτοματοποίησε τη διαδικασία αποστολής πιστοποιημένων ηλεκτρονικών παραστατικών στους ασθενείς του, εξαλείφοντας κάθε εργασία εκτύπωσης, φακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών. Παράλληλα, τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων μεταβιβάζονται αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, διασφαλίζοντας έτσι τη συμμόρφωση του Ομίλου με τη νέα νομοθεσία.

Με τη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING, ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ μειώνει το λειτουργικό του κόστος και διασφαλίζει την έκδοση πιστοποιημένων αποδείξεων (και τιμολογίων), χωρίς τη χρήση ταμειακής μηχανής και φορολογικού μηχανισμού, καθώς και την άμεση αποστολή τους (σε λιγότερο από 1 sec) τόσο στους πελάτες του όσο και στην ΑΑΔΕ.

Τεύχος 3

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ