Skip to main content
24 October 2023 06:44

Ο Χ. Δημητρακόπουλος στη λίστα 40UNDER40… ξανά!

Στη φετινή λίστα 40UNDER40 της Fortune Greece, για δεύτερη συνεχή φορά, βρέθηκε ο CEO της Softweb, κος Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία δήλωσε: «Αυτή η ξεχωριστή διάκριση αντανακλά τη συνεχή αφοσίωση και τη δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου και όλης της ομάδας της εταιρείας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον χώρο της τεχνολογίας».

Με τη σειρά του, ο κος Χ. Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την τιμητική διάκριση. Αυτό το επίτευγμα δεν ανήκει μόνο σε μένα. Εκτός από προσωπική επιτυχία, αποτελεί και αναγνώριση των προσπαθειών όλων των μελών της εταιρείας. Αφιερώνω αυτή τη “νίκη” στη δεύτερη οικογένειά μου, τη Softweb».

Το Fortune Greece κατήρτισε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη λίστα 40UNDER40 το 2013, μέσα στην κρίση. Tα χρόνια που ακολούθησαν, η λίστα έγινε θεσμός του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της χώρας, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση δέκα χρόνων το 2022. Φέτος, η λίστα έρχεται ανανεωμένη και επιβραβεύει 40 επιχειρηματίες κάτω 40 ετών που καινοτομούν και διακρίνονται με «όχημα» την εξωστρέφεια, τις νέες τεχνολογίες και τη βιώσιμη στρατηγική. Στη φετινή λίστα, εκπροσωπούνται πολλοί και διαφορετικοί κλάδοι, όπως η ναυτιλία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η αρχιτεκτονική, το fintech, η Τεχνητή Νοημοσύνη κ.ά.

Τεύχος 377

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ