Skip to main content
21 April 2023 06:44

Ο νέος ψηφιακός κόσμος της ΔΕΗ

Tο myΔΕΗ είναι πλέον διαθέσιμο για τους πελάτες της ΔΕΗ και τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε, να διαχειρίζονται τις παροχές τους και τα προσωπικά τους στοιχεία και να ενεργοποιούν νέες υπηρεσίες και προϊόντα, ενώ παράλληλα τους προσφέρει εργαλεία και συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και προγράμματα επιβράβευσης. Το myΔΕΗ θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες εφαρμογές, δυνατότητες και προσφορές, φέρνοντας ό,τι καινούριο υπάρχει στον κόσμο της ΔΕΗ στις οθόνες των καταναλωτών.

O Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΗ, κος Γεώργιος Καρακούσης, ανέφερε σχετικά: «Βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία. Κάθε καινούριο προϊόν που λανσάρουμε, κάθε νέα υπηρεσία, θέλουμε να κάνει τη ζωή των πελατών μας καλύτερη. Το myΔΕΗ είναι μία νέα εμπειρία που κάνει τη συνολική διαχείριση της σχέσης με τη ΔΕΗ, του κάθε πελάτη ξεχωριστά, εύκολη και άμεση, ενώ προσφέρει πολλά προνόμια στους χρήστες. Προτρέπουμε όλους τους πελάτες μας να κατεβάσουν την εφαρμογή, να γνωρίσουν τη νέα ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης και να επωφεληθούν από τα προγράμματα επιβράβευσης και εξοικονόμησης».

Οι πελάτες της ΔΕΗ, κατεβάζοντας την εφαρμογή myΔΕΗ στο κινητό τους ή μπαίνοντας στο mydei.dei.gr, αφού εγγραφούν, αποκτούν πρόσβαση στον νέο ψηφιακό κόσμο της ΔΕΗ.

Οι βασικότερες δυνατότητες του myΔΕΗ περιλαμβάνουν:

Εύκολη και γρήγορη διαχείριση λογαριασμών.

Ενεργοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

E-Selfmetering για καταχώριση της πραγματικής κατανάλωσης.

Εξοικονόμηση ενέργειας με το ΔΕΗ myEnergy Coach.

Επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών.

Τεύχος 269

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ