Skip to main content
22 February 2024 17:38

Ολοκληρώνεται σήμερα η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024!

Μία εβδομάδα έμεινε για τη διεξαγωγή της Athens Electronix 2024, της μεγαλύτερης έκθεσης της αγοράς, αφού οι μεγαλύτερες εταιρείες από τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα δώσουν βροντερό «παρών», παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν! Στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, σας περιμένουμε όλους στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, από τις 09:30 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα, για να συναντήσετε όλες τις μεγάλες εταιρείες για όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας! Σήμερα, ολοκληρώνεται η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix 2024!

Όλοι οι επαγγελματίες τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με τα στελέχη των μεγαλύτερων συμμετεχουσών εταιρειών!

Κάμερες, συναγερμοί, Headends, προϊόντα συστημάτων τηλεόρασης και δικτύου και γενικότερα, τα σημαντικότερα προϊόντα που διαθέτει η κάθε εταιρεία και δύσκολα μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να τα γνωρίσει από κοντά και να δει τον τρόπο λειτουργίας τους, θα παρουσιαστούν σε ζωντανή επίδειξη από τους 40 και πλέον εκθέτες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς που κανένας από εσάς δεν πρέπει να χάσει!

TIS – HBES

Παρέχουμε πλήρη προϊόντα οικιακού & ξενοδοχειακού αυτοματισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Με περισσότερα από 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που είναι κομψές και προσιτές.

Προσφέρουμε λύσεις προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας για όλες τις ανάγκες οικιακού αυτοματισμού που ταιριάζουν σε όλους τους τρόπους ζωής και τις απαιτήσεις κτιρίου. Με την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα μας, έχουμε επεκταθεί παγκοσμίως. Εμπορευόμαστε και πουλάμε τα προϊόντα μας μέσω των αποκλειστικών διανομέων και αντιπροσώπων μας.

Προϊόντα και λύσεις TIS

Η TIS διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που κατασκευάζονται κάτω από μια στέγη για να δώσει τις καλύτερες λύσεις για φωτισμό, κλιματισμό, μηχανισμό, έλεγχο συσκευών, ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητήρες, χρονόμετρα, βίντεο, ήχο, διαχείριση δωματίων ξενοδοχείου, μέτρηση ενέργειας, μετεωρολογικό σταθμό, BMS, έλεγχο πρόσβασης, ενδοεπικοινωνία, άρδευση, ειδοποίηση και έξυπνο λογισμικό και εφαρμογές.

Έμπειροι και αξιόπιστοι τεχνικοί

Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών, καθώς επίσης και συνεχή κατάρτιση πάνω στις νέες τεχνικές και τεχνολογίες, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και ασφάλεια είτε πρόκειται για οικίες είτε για επαγγελματικούς χώρους.

Μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά έργα και εγκαταστάσεις είτε εντός Αττικής, είτε στην ευρύτερη περιφέρεια της Ελλάδας.

TP-Link

Η TPLink ιδρύθηκε το 1996 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους αξιόπιστων δικτυακών συσκευών και άλλων περιφερειακών συσκευών και αξεσουάρ, που εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές της καθημερινής μας ζωής. Η εταιρεία κατατάσσεται από την εταιρεία αναλυτών IDC ως ο Νο 1 πάροχος συσκευών Wi-Fi για 12 συνεχόμενα χρόνια! Διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Με μια αποδεδειγμένη κληρονομιά σταθερότητας, απόδοσης και αξίας, η TP-Link έχει επιμεληθεί ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες δικτύωσης όλων των ατόμων. Τώρα, καθώς ο συνδεδεμένος τρόπος ζωής συνεχίζει να εξελίσσεται, η εταιρεία επεκτείνεται για να ξεπεράσει τις απαιτήσεις του αύριο.

Tronix

Η εταιρεία Tronix με έδρα τη Βουλγαρία είναι αντιπρόσωπος όλων των μεγάλων brands δορυφορικών και επίγειων συστημάτων όπως Vu+, Dreambox, Octagon, GigaBlue, Mutant, Satlink, EMP-Centauri, Emme Esse, Max.

Διαθέτει την κατηγορία IPTV Mag της INFOMIR, καθώς και της εταιρείας WETEK, FORMULER, Q+ και MEDIALINK.

Επίσης, ειδικεύεται στην εμπορία διαδικτυακών προϊόντων, έχοντας στην γκάμα της τα προϊόντα TP-LINK, Ubiquity, Mikrotik, Toto-Link, Netis.

Σε πολύ καλές τιμές επίσης θα βρείτε κάμερες και καταγραφικά Dahua, Hikvision, Univew, Veacam και συναγερμούς της γνωστής εταιρείας Crown.

Επιπλέον, κατηγορίες προϊόντων είναι διάφορα gadgets, PC και mobile accessories, videogames consoles.

Με το Β2Β shop μπορούν οι πελάτες χονδρικής να βλέπουν τιμές χονδρικής και να παραγγέλλουν online.

Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.

Ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2018 αρχικά από 33 ιδρυτικά μέλη, όλοι νόμιμοι αδειοδοτημένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ΙΕΠΥΑ, είναι πανελλαδικός με ένα βασικό όραμα: Την καλλιέργεια κλίματος αλληλεγγύης και απόλυτης συναδελφικότητας μεταξύ των μελών του (κάτι που δεν υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και το κατάφερε μόνο σε λίγους μήνες), προκειμένου να υπάρχει αγαστή συνεργασία και συνεχής ανταλλαγή τεχνικών γνώσεων μεταξύ μας. Οι βασικοί στόχοι του Σύνδεσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος είναι οι εξής:

• Προάσπιση, ανάπτυξη, καλλιέργεια.

• Ενθάρρυνση, αναβάθμιση, προστασία.

• Συντονισμός, συμμετοχή, λήψη μέτρων.

• Ενημέρωση, προώθηση, ενίσχυση.

Σύλλογος Οπτικών Ινών Ελλάδος

Η απόφαση για την ίδρυση του Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος προήλθε από την ιδέα ότι στην εποχή που διανύουμε υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί μία ομάδα, η οποία θα δίνει κατευθύνσεις, θα ορίζει τις σωστές διαδικασίες, όσον αφορά στη μελέτη, την κατασκευή, την πιστοποίηση και τη συντήρηση ενός δικτύου οπτικών ινών και θα στηρίζει όχι μόνο τα μέλη της, αλλά γενικά τον κλάδο.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για Σύλλογο και όχι για Σωματείο και δεν θέλουμε με τίποτα να εμπλακούμε με τον όρο «πολιτική».

Πιστεύουμε και ακολουθούμε πιστά τις δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες. Με βάση αυτές εκλέγεται το Διοικητικό Συμβούλιο και λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις.

Ψηφιακή Τεχνολογία

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ A.E.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των σύγχρονων συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας, τις οποίες εισάγει και διακινεί χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων. Τα είδη που διακινεί είναι:

  • Δορυφορικοί και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες για τηλεοράσεις.
  • Υλικά και παρελκόμενα για δορυφορική και επίγεια τηλεοπτική λήψη (οικιακή και επαγγελματική).
  • Κεραίες και κάτοπτρα για επίγεια ή δορυφορική λήψη.
  • Συνδρομητικές κάρτες για δορυφορικούς δέκτες.
  • Τηλεοράσεις, οικιακές και επαγγελματικές (για ξενοδοχεία).
  • Tablets και σύγχρονες ψηφιακές μικροσυσκευές.
  • Κάμερες και καταγραφικά.
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα.
  • Προϊόντα φωτισμού LED.

Πρόσφατα η Ψηφιακή Τεχνολογία εισήγαγε το ΜΑΓΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ένα αυτοκόλλητο φιλμ που επικολλάται σε υπάρχοντα τζάμια, τα οποία μετά από αυτό μπορούν να γίνονται διαφανή ή αδιαφανή με τηλεχειρισμό.

Επίσης, την ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ – ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο Digital Star-100 – για απομακρυσμένη παροχή πρόσβασης σε κατοικίες που βρίσκονται μακριά, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία μέσω Internet ή κινητής τηλεφωνίας ή άλλου μέσου! Τα προϊόντα διακινούνται μέσα από ευρύ δίκτυο 1600 περίπου συνεργατών και καταστημάτων που καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κος Άκης Καραϊωσηφίδης.

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ