Skip to main content
4 December 2023 07:51

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Solve for Tomorrow της Samsung Hellas

H Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τον Δήμο Αμαρουσίου, ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα Solve for Tomorrow – Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ, την εκπαιδευτική πρωτοβουλία που απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους, επαγγελματίες, άνεργους και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στους προαναφερθέντες τομείς. Το πρόγραμμα παρέχεται στους συμμετέχοντες δωρεάν, με την υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της λήξης του προγράμματος, διοργανώθηκε πρόσφατα εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των συνεργαζόμενων φορέων.

Η κα Ειρήνη Βασιλείου, επικεφαλής του τμήματος Brand & Communication στη Samsung Electronics Hellas, συγχάρηκε όλους τους σπουδαστές που κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα του προγράμματος. Οι λύσεις που παρουσίασαν οι ομάδες των σπουδαστών πάνω στα θέματα του βιώσιμου τουρισμού ήταν εντυπωσιακές».

Τεύχος 406

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ