Skip to main content
16 November 2022 07:52

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Beyond Green Skills

Η Schneider Electric στηρίζει για 2η χρονιά έμπρακτα τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα μέσα από το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης διάρκειας 10 μηνών, Βeyond Green Skills.

Το πρόγραμμα αυτό, που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Schneider Electric σε συνεργασία με την Mantis Business Innovation, απευθύνθηκε σε νέους/ες με μηδενική έως δύο χρόνων εργασιακή εμπειρία και είχε ως στόχο τη διαλογή υποψηφίων για την κάλυψη 5 θέσεων πρακτικής άσκησης. Για την αξιολόγηση και τη σωστή επιλογή των νέων ταλέντων, η εταιρεία ανέπτυξε 4 θεματικές ενότητες, γύρω από τις οποίες οι συμμετέχοντες καλέστηκαν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε τον Ιούνιο, ολοκληρώθηκε με την τελική επιλογή 5 υποψηφίων, που έγινε ύστερα από την ολοκλήρωση 2 γύρων συνεντεύξεων. Οι 5 νέοι και νέες ξεκίνησαν την πρακτική τους τον Νοέμβριο καλύπτοντας τις παρακάτω θέσεις:

• Data Center Systems Sales Trainee.

• Project Management Trainee.

• Smart Buildings Initiative Trainee.

• Digital Transformation Trainee.

• Digital Transformation Trainee.

Η εταιρεία διοργάνωσε ένα ζεστό καλωσόρισμα για τους 5 υποψήφιους που επελέγησαν, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα στελέχη της εταιρείας.

Τεύχος 173

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ