Skip to main content
16 November 2023 07:51

Ολοκληρώθηκε ημερίδα για την Ψηφιακή Οικονομία

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο κτίριο του Ιστορικού Αρχείου Ηπείρου διοργανώθηκε από την κοινότητα C.Ioannina και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου τρίωρη ημερίδα με τίτλο «Η Ψηφιακή Οικονομία και το νέο της τοπίο». Παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κου Αλέξανδρου Καχριμάνη, και του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Ιωαννίνων, κου Θωμά Μπέγκα, περισσότερα από διακόσια άτομα είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών και να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στον τραπεζικό κλάδο.

Τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τις τέσσερις θεματικές συζητήσεις, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά έντεκα διακεκριμένοι ομιλητές, ήταν καταρχάς το πώς εξελίσσεται το ψηφιακό μέλλον των τραπεζών και αν οι τράπεζες εν τέλει απειλούνται από την ύπαρξη νεοφυών επιχειρήσεων χρηματοοικονομικής καινοτομίας (FinTech).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Νίκη Ανδριαβιδιώτη, Business Development and Innovation Specialist Δίας Α.Ε., ο Γιώργος Τσιάγκης, Προϊστάμενος Πληροφορικής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ο Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Flexfin και ο Γιώργος Συντελής, Διευθύνων Σύμβουλος της Everypay. Eπίσης, η Ευαγγελία Πιτουρά, Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, ο Θανάσης Ναυρόζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Natech, ο Νίκος Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PJ Tech Catalyst και ο Αλέξανδρος Μελίδης, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Τεύχος 394

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ