Skip to main content
20 October 2022 06:53

Ολοκληρωμένες λύσεις Wi-Fi για την τουριστική αγορά από τη Ruijie Reyee

Η διαδρομή προς την επιτυχία για κάθε επιχείρηση φιλοξενίας ξεκινά από τη δημιουργία στιβαρών θεμελίων σε κάθε τομέα. Στον τομέα της επικοινωνίας αυτό ξεκινά με το ασύρματο δίκτυο της επιχείρησης, το οποίο πρέπει να ταιριάζει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο της επιχείρησης, όσο και των επισκεπτών, που εν έτει 2022 απαιτούν την ταχεία, αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση στο Wi-Fi του ξενοδοχείου τους. Η PartnerNET σε συνεργασία με την Ruijie Reyee, έρχεται να προτείνει μια σειρά νέων λύσεων για κάθε επαγγελματικό δίκτυο εκεί έξω.

Access Points, Routers και Wireless bridges της Ruijie Reyee αποτελούν την γκάμα επιλογών που διαθέτει ένας επαγγελματίας για την υλοποίηση μιας ισχυρής και αποδοτικής λύσης Wi-Fi. Αρχικά, ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο των Access Points της Ruijie Reyee μπορούμε να εντοπίσουμε το κατάλληλο AP για την κάθε περίπτωση. Τα Access Points της σειράς RG-RAP1200, καθώς και αυτά της σειράς RG-RAP2200 αποτελούν αξιόπιστες και καλαίσθητες λύσεις για κάθε δωμάτιο, ή εσωτερικό χώρο ξενοδοχείου, χάρη στη σταθερή και ταχεία ασύρματη σύνδεση που προσφέρουν, μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi 5, αλλά και στον κομψό και διακριτικό σχεδιασμό τους. Από την άλλη, αν αναζητείτε τις υψηλότερες αποδόσεις σε ταχύτητα σύνδεσης και σε ταυτόχρονη εξυπηρέτηση χρηστών, για τους εσωτερικούς χώρους της επιχείρησης, η σειρά RG-RAP2260 είναι για εσάς. Τα Access Points της σειράς αυτής συνδυάζουν όλα τα προαναφερθέντα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σειράς RG-RAP2200, με την ισχύ της τεχνολογίας Wi-Fi 6, μέσω της οποίας μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να προσφέρετε κορυφαίες υπηρεσίες Wi-Fi σε κάθε επισκέπτη σας. Τέλος, το RG-RAP6262(G) είναι το χαρακτηριστικότερο Access Point της Ruijie Reyee, χάρη στο φουτουριστικό UFO design που διαθέτει. Πρόκειται για ένα Wi-Fi 6 AP εξωτερικού χώρου, ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων, ανοιχτών χώρων της επιχείρησής σας, όπως το parking, ο κήπος, ο χώρος της πισίνας, ανοιχτά γήπεδα και πολλά ακόμη.

Εν συνεχεία, η Ruijie Reyee διαθέτει μία σειρά routers, τα οποία είναι αναμφισβήτητα η καταλληλότερη λύση για την υποστήριξη του Wi-Fi δικτύου μικρών ξενοδοχείων, bungalows, βιλών, διαμερισμάτων και άλλων εγκαταστάσεων. Οι συσκευές της σειράς RG-EG105G αποτελούν την οικονομική και παράλληλα αξιόπιστη λύση στο κομμάτι των routers. Για ευρύτερες και απαιτητικότερες εγκαταστάσεις, η Ruijie Reyee διαθέτει τα RG-EW1800GX PRO και RG-EW3200GX PRO. Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρά Wi-Fi 6 Mesh routers, τα οποία χάρη στην εμβέλεια του σήματος που διαθέτουν, δίνουν την αίσθηση της κατάργησης τοίχων και άλλων αντικειμένων, που συνήθως στέκονται εμπόδιο στις υψηλές ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης στο δίκτυο. Τα δύο αυτά routers είναι ιδανικά για εγκατάσταση σε βίλες, μεγάλα διαμερίσματα και bungalows, ώστε να προσφέρετε κορυφαία εμπειρία Wi-Fi σε κάθε επισκέπτη.

Τέλος, έφτασε η στιγμή να αναφερθούμε στις συσκευές που φέρνουν την επανάσταση στον χώρο των ασύρματων δικτύων, τα Wireless bridges RG-EST310 V2 και RG-EST350 V2. Πρόκειται για δύο συσκευές που προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων σε εμβέλεια που αγγίζει τα 5 χιλιόμετρα. Είναι ιδανικά για την ασύρματη σύνδεση κτιρίων, στην περίπτωση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτήν τη λειτουργία. Τα Wireless bridges της Ruijie Reyee είναι τα κατάλληλα εργαλεία για την υποστήριξη ολοκληρωμένων δικτύων ασφαλείας, με κάμερες, μεγάφωνα, access control systems και intercoms τοποθετημένα σε μεγάλες αποστάσεις και συνδεδεμένα όλα στο ίδιο ασύρματο δίκτυο. Τα Wireless bridges είναι οι καταλληλότερες λύσεις για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις φιλοξενίας που απλώνονται σε μεγάλες εκτάσεις, που επιθυμούν να έχουν όλες τις συσκευές τους ενεργές κάτω από ένα δίκτυο.

Τα νέα προϊόντα της Ruijie Reyee μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο portal της PartnerNET.

Τεύχος 155

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ