Skip to main content
31 August 2022 06:56

Ολιστική εμπειρία υγείας με τα νέα smartwatches της Samsung

Τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy Watch5 και Galaxy Watch5 Pro της Samsung Electronics είναι τα smartwatches που γνωρίζουν πραγματικά τον χρήστη τους, αφού και τα δύο διαθέτουν ευέλικτη σχεδίαση που αντανακλά την ιδέα της εξατομίκευσης, της συνδεσιμότητας και της ολιστικής βελτιστοποίησης της υγείας.

Η σειρά Watch5 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες εμπειρίες ευεξίας. Το Watch5 παρέχει ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων υγείας από άκρο σε άκρο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ύπνου και της μέτρησης της σύστασης του σώματος, ενώ η τεχνολογία αιχμής αισθητήρων BioActive παρέχει σε βάθος παρακολούθηση του καρδιακού παλμού, του οξυγόνου του αίματος, ακόμη και των επιπέδων του άγχους.

Σχεδιασμένο για όσους αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες, το Watch5 Pro αποτελείται από πληθώρα υλικών υψηλής ποιότητας για βελτιωμένη ανθεκτικότητα, καθώς και τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στη σειρά φορητών συσκευών της Samsung, καθιστώντας το ένα ανθεκτικό smartwatch που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί.

Τεύχος 119

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ