Skip to main content
21 November 2022 07:48

Οι εργαζόμενοι του Twitter κλειδώθηκαν απ’ έξω!

Χαρακτήρα «σαπουνόπερας» τείνουν να αποκτήσουν τα όσα διαδραματίζονται στο Twitter. Ο Elon Musk απέστειλε νέο μήνυμα στους εργαζομένους το οποίο τους ενημέρωνε πως τα γραφεία της εταιρείας θα κλείσουν άμεσα και θα ξανανοίξουν τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου. Επιπλέον, πρόσθετε: «Συνεχίστε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον Τύπο ή αλλού». Το μήνυμα διέρρευσε στο BBC αστραπιαία.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Musk φέρεται να ζήτησε από τους υπαλλήλους του να δεσμευτούν στο να εργάζονται πολλές ώρες και τόνισε ότι «θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί», αλλιώς πρέπει να εγκαταλείψουν την εταιρεία. Όσοι αρνηθούν να υπογράψουν την παραπάνω δήλωση θα αποδεσμευτούν από την εταιρεία λαμβάνοντας αποζημίωση μόλις τριών μηνών.

Τα παραπάνω φαίνεται πως αποτελούν τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για πολλούς εργαζομένους, με μεγάλο αριθμό εξ’ αυτών να δηλώνει παραίτηση, καθώς αρνείται να συμμορφωθεί στους νέους όρους και την πολιτική του Musk.

Οι εργαζόμενοι που παραιτούνται χρησιμοποιούν το hashtag #LoveWhereYouWorked και ένα emoji χαιρετισμού για να δηλώσουν την καταδίκη τους στις κινήσεις Musk.

Τεύχος 176

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ