Skip to main content
11 November 2022 07:51

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Creta Electronix 2022

Αύριο η έναρξη της 1ης έκθεσης Creta Electronix!

Η Creta Electronix 2022 ανοίγει τις πόρτες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Creta Electronix 2022, που θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό στους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον ειδικό χώρο Meet and Relax Area θα καλωσορίσουν την έκθεση και τους επισκέπτες οι ισχυροί τοπικοί παράγοντες της Κρητικής Περιφέρειας:

Την Περιφέρεια Κρήτης θα εκπροσωπήσει ο κύριος Δοξαστάκης Ζαχαρίας, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης.

Στη συνέχεια, τον λόγο θα πάρει μέσω διαδικτύου ο κύριος Καραμαλάκης Μιχάλης, Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Α’ Αντιπρόεδρος, κύριος Φραγκάκης Μανώλης.

Έπειτα, θα μιλήσει ο κύριος Ταβερναράκης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης.

Οι ομιλίες των επίσημων προσκεκλημένων θα ολοκληρωθούν με τον κύριο Αβραάμ Γρηγόρη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας.

Με την ολοκλήρωση των χαιρετισμών των επίσημων προσκεκλημένων, ο Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας θα τιμήσει τον κύριο Καραμαλάκη Μιχάλη για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Τεύχος 170

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ