Skip to main content
23 February 2022 09:58

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Venture Program 2022

Η έναρξη του Venture Program για το 2022 που έχει στόχο την υποστήριξη νεοσύστατων επιχειρηματικών ομάδων στην επιχειρηματική τους διαδρομή, ανακοινώθηκε από τον EIT Digital. Επιχειρηματικές ομάδες από τις Βαλτικές χώρες, την Ανατολική αλλά και τη Νότια Ευρώπη, με επιχειρηματικά σχέδια και δραστηριότητα στον κλάδο deep tech, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση έως και τις 8 Απριλίου 2022.

Ο EIT Digital διοργανώνει ένα εντατικό pre-acceleration πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων, το οποίο υλοποιείται από περιφερειακούς συνεργάτες. Οι ομάδες που θα επιλεγούν, θα λάβουν καθοδήγηση σχετικά με το πώς να αναπτύξουν το Minimum Viable Product (MVP) τους, να ιδρύσουν την startup εταιρεία τους και να αντλήσουν κεφάλαια από επενδυτές.

Στις τελευταίες «PitchDays», οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να λανσάρουν την επιχειρηματική τους λύση παρουσιάζοντάς την σε επενδυτές, πιθανούς πελάτες, αλλά και ειδικούς από την τεχνολογική κοινότητα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το EIT Digital Venture Program υποστήριξε περισσότερες από 93 επιχειρηματικές ομάδες και πάνω από 200 επιχειρηματίες, στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξής τους, και ανυπομονεί να υποστηρίξει την επόμενη γενιά ταλαντούχων ομάδων στο επιχειρηματικό τους ταξίδι στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Τεύχος 15

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ