Skip to main content
5 September 2022 06:57

Νέο Air Purifier της LG

Το PuriCare Objet Collection Aero Furniture της LG προσφέρει προσαρμοσμένο σχεδιασμό και καθαρισμό αέρα 360 μοιρών με φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες.

Κομψό και minimal, το LG Aero Furniture έχει σχετικά μικρό μέγεθος, που το καθιστά ιδανικό για μικρότερους χώρους, ενώ οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της βάσης του και το σχήμα του τραπεζιού του.

Η λεία επιφάνειά του ενσωματώνει βολικά χειριστήρια στην κάτω πλευρά για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, τη διαχείριση των λειτουργιών ροής αέρα και των χαρακτηριστικών ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν εύκολα τα smartphones και τα ασύρματα ακουστικά τους μέσω του ενσωματωμένου ασύρματου φορτιστή του Aero Furniture. Παρέχοντας την επιλογή οκτώ διαφορετικών χρωμάτων, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του Aero Furniture μπορεί να ελεγχθεί εύκολα μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™.

Το προϊόν βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα χάρη στο φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων του Aero Furniture, το οποίο συνδυάζει το εξαιρετικά λεπτό φίλτρο, το φίλτρο συλλογής σκόνης και το φίλτρο απόσμησης της LG. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαμβάνουν καθαρότερο αέρα εσωτερικού χώρου χάρη στην τεχνολογία UVnano™ της LG, η οποία μειώνει την παρουσία ιών και βακτηρίων πάνω και γύρω από τα πτερύγια του ανεμιστήρα του Aero Furniture έως και 99,99%.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ