Skip to main content
5 May 2023 06:45

Νέο έργο υψηλών προδιαγραφών από την Cubitech Systems

Ένα από τα πιο πρόσφατα μεγάλα και απαιτητικά έργα της, παρουσίασε πρόσφατα η Cubitech Systems. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έφερε εις πέρας επιτυχώς την διασφάλιση της περιμέτρου μιας εγκατάστασης φωτοβολταϊκών (PV) 431.000 ηλιακών πάνελ στη Λατινική Αμερική, ικανή να παράγει περισσότερες από 300 GWh, παρέχοντας έτσι ηλεκτρική ενέργεια σε περίπου 125.000 νοικοκυριά, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεται η απελευθέρωση περισσότερων από 120.00 τόνων CO2 στην ατμόσφαιρα.

Το συνολικό μήκος του φράχτη ανέρχεται σε περίπου 7.000 m, ενώ το ηλιακό πάρκο ονομαστικής ισχύος 120 MWp είναι χτισμένο στην καρδιά της σαβάνας της Λατινικής Αμερικής, μια κλιματική ξηρή περιοχή με άγρια φυτοφάγα και σαρκοφάγα ζώα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες βιοποικιλότητας, η Cubitech Systems κατάφερε να εγκαταστήσει περισσότερες από 25 κάμερες IP PTZ περιμετρικής επιτήρησης, 2 οπτικές κάμερες IP στην κεντρική πύλη του κτιρίου OM και μία για χρήση γενικής παρακολούθησης.

Η προηγμένη ανάλυση βίντεο υποστηρίζει όλες τις κάμερες που εξαλείφουν τους ψευδείς συναγερμούς, με τη ροή βίντεο να μεταφέρεται στο σύστημα δικτυακής εγγραφής βίντεο 64 καναλιών της Cubitech Systems, και δύναται να αποθηκεύει υλικό για πάνω από δύο εβδομάδες. Τα ντουλάπια CCTV που είναι εγκατεστημένα σε κάθε περιμετρικό πόλο διατηρούν τον εξοπλισμό τροφοδοσίας των καμερών και τα ηλεκτρονικά συνοδευτικά. Οι οπτικές ίνες μεταφέρουν το βίντεο και συνδέουν τη διζωνική εγκατάσταση επιτήρησης και παρακολούθησης με τον πρωτεύοντα υποσταθμό που προστατεύεται από ξεχωριστό σύστημα συναγερμού.

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ