Skip to main content
1 December 2022 07:46

Νέο έργο από την ABAS για το PIERCE COLLEGE

Η ABAS Integrated Systems ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του νέου της έργου για το σχολικό συγκρότημα EAST CAMPUS του Αμερικανικού Κολλεγίου PIERCE στα Σπάτα, στις πρώην εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την VITAEL.

Η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων ήχου και εικόνας αιχμής, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του νέου σχολικού συγκροτήματος συνολικής επιφάνειας 101 στρεμμάτων, όπου στεγάζονται το Προνήπιο, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό. Για την ανάγκη κάλυψης παντός είδους εκδήλωσης στην αίθουσα, χρησιμοποιήθηκαν τεχνολογικά συστήματα ήχου για την αναπαραγωγή και διανομή μουσικής υψηλής ποιότητας, συστήματα μετάδοσης εικόνας υψηλής ευκρίνειας, προβολικό σύστημα, σύστημα καμερών και ειδικός θεατρικός φωτισμός.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

• Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου και Διανομής Μουσικής, αποτελούμενο από ψηφιακή κονσόλα 40 εισόδων, 35 power ηχεία και subwoofers.

• Ψηφιακό πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με χρήση ειδικών Audio DSP processors και πλήρη χειρισμό από App ή οθόνη 10″.

• Σύστημα video projector για πραγματοποίηση προβολών και παρουσιάσεων με χρήση professional laser video projector.

• Επαγγελματικό σύστημα καμερών, με χρήση καμερών PTZ, ανάλυσης 4Κ, για καταγραφή και ζωντανή μετάδοση (live streaming) των εκδηλώσεων στο διαδίκτυο με χρήση επαγγελματικών συσκευών live production switchers και web presenters.

• Σύστημα μετάδοσης video υψηλής ευκρίνειας σε όλη την αίθουσα, με το πρωτόκολλο HDBaseT που αποτελεί πιστοποιημένη λύση μετάδοσης εικόνας ανάλυσης 4K 60Hz, με μηδενική καθυστέρηση (zero latency), μηδενίζοντας έτσι κάθε περιορισμό απόστασης.

• Σύστημα θεατρικού φωτισμού σκηνής με χρήση επαγγελματικών moving head ρομποτικών, led bars, led pars για πλήρη κάλυψη οποιαδήποτε εκδήλωσης.

Τεύχος 184

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ