Skip to main content
24 November 2022 07:43

Νέος διαγωνισμός ψηφιακού μετασχηματισμού από την ΕΔΥΤΕ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας διακηρύσσει Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό κάτω των ορίων για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο τη Μετάπτωση δεδομένων του υφιστάμενου πληροφοριακού συστήματος «Ανθρώπινου Δυναμικού» των ΚΕΠ, στο πλαίσιο του υποέργου 7 της Πράξης «Οργανωτική Αναβάθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός του δικτύου Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Ο ανάδοχος του έργου καλείται

• Να μελετήσει και να υλοποιήσει την μετάπτωση και μεταφορά των υπαρχόντων δεδομένων από τα υφιστάμενα συστήματα, ώστε να είναι αξιοποιήσιμα από το νέο σύστημα κατά 100%.

• Να αναπτύξει νέο σύστημα διαχείρισης (ΚΕΠ-MANAGER), το οποίο θα αξιοποιεί τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει από την προηγούμενη φάση της μετάπτωσης.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο συνολικό ποσό – συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%- των ΕΥΡΩ: 69.130,00€ [ποσό χωρίς ΦΠΑ 55.750,00€ + ΦΠΑ(24%)  13.380,00€].

Η διάρκεια υλοποίησης ορίζεται σε 5 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης που θα καταρτιστεί μεταξύ ΕΔΥΤΕ Α.Ε. και του Αναδόχου. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των προσφορών είναι η Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00.

Τεύχος 179

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ