Skip to main content
1 December 2022 07:50

Νέος διαγωνισμός από την ΑΑΔΕ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής προσφορών για τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό (μέσω ΕΣΗΔΗΣ), τον σχετικό με την ανάθεση παροχής υπηρεσιών μεταφοράς αρχείου και εξοπλισμού των Υπηρεσιών Φορολογικού Αντικειμένου Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, αρμοδιότητας της Δ.Ο.Υ. ΙΓ’ Αθηνών.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς αρχείου και εξοπλισμού μεταξύ, αλλά και εντός, των Υπηρεσιών Φορολογικού Αντικειμένου Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, αρμοδιότητας της Δ.Ο.Υ. ΙΓ΄ Αθηνών και θα υποδεικνύεται κάθε φορά στον ανάδοχο από την αναθέτουσα αρχή. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες θα παρέχονται στις 10 Δ.Ο.Υ., καθώς και τα 2 Ε.Λ.Κ.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Η εκτιμώμενη αξία της παρούσας σύμβασης που αποτελεί το Β’ τμήμα της συνολικής αξίας του έργου και ανέρχεται στο ποσό των 80.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, καθώς το Α’ τμήμα του έργου έχει ήδη ανατεθεί κατά παρέκκλιση και σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 10 του ν. 4412/2016 στην εταιρεία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΕ».

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14:15.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 184

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ