Skip to main content
3 April 2024 06:56

Νέες λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης από την HP

Η HP θέτει νέα βιομηχανικά πρότυπα στην ψηφιακή εκτύπωση με προηγμένη τεχνολογία και έξυπνο αυτοματισμό. Στο Dscoop Edge, η HP εγκαινίασε μια νέα εποχή για την ψηφιακή εκτύπωση με την τελευταία σειρά ψηφιακών εκτυπωτικών μηχανημάτων και έξυπνων λύσεων της HP, που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν τις σημερινές προκλήσεις παραγωγής στις βιομηχανίες εμπορικών εκτυπώσεων, ετικετών και συσκευασίας.

«Δεσμευόμαστε να ξεκλειδώσουμε κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Haim Levit, SVP και Division President της HP Industrial Print. «Οι τεχνολογίες LEP, LEPx και inkjet έχουν βελτιωθεί όσον αφορά την ποιότητα, την ευελιξία, την παραγωγικότητα, τη βιωσιμότητα και την οικονομία και η δέσμευσή μας και οι σημαντικές επενδύσεις μας στη συνεχή καινοτομία έχουν επιτρέψει σε πάνω από 8.000 εκτυπωτές και μετατροπείς να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και να αναπτυχθούν βιώσιμα».

Η ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα HP Indigo 120K που παρουσιάστηκε θέτει νέα πρότυπα για τον μεγάλο όγκο παραγωγής και την αυτοματοποίηση, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους εκτυπωτές να μεταφέρουν τις εργασίες από το αναλογικό στο ψηφιακό σύστημα πιο διαισθητικά και οικονομικά, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των πελατών. Βελτιστοποιώντας την παραγωγή συνδυάζοντας αναλογικές και ψηφιακές τεχνολογίες, η HP Indigo 120K μειώνει τα σημεία ανθρώπινης επαφής και επιτρέπει τη λειτουργία πολλαπλών εκτυπωτικών μηχανών από έναν μόνο χειριστή. Η νέα ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα προσφέρει offset-matching ποιότητα εικόνας, ευέλικτη δρομολόγηση εργασιών μεταξύ offset και digital, καθώς και μια επιλογή λειτουργίας ECO που μειώνει το αποτύπωμα του άνθρακα κατά 11%, ενισχύοντας τους στόχους βιωσιμότητας.

Η επόμενη γενιά της δημοφιλέστερης B2 ψηφιακής εκτυπωτικής πρέσας με τροφοδοσία φύλλων, η παρουσίαση της ψηφιακής εκτυπωτικής πρέσας HP Indigo 18K ανεβάζει την ευελιξία, την αποδοτικότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη σε νέα ύψη. Η νέα ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα HP Indigo 18K χειρίζεται το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών εκτύπωσης που έχει παραχθεί ποτέ με μία μόνο ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα B2, προσαρμόζοντας απρόσκοπτα ποικίλα υποστρώματα και τύπους εργασιών. Οι προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως η αυτόματη αποκατάσταση και οι προληπτικές ειδοποιήσεις, ενισχύουν την παραγωγικότητα και απλοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, επιτυγχάνοντας τη διαθεσιμότητά του έως και 80% σε μία μόνο βάρδια. Ευθυγραμμιζόμενη με τη δέσμευση της HP για βιωσιμότητα, η Indigo 18K υποστηρίζει τη λειτουργία βελτιωμένης παραγωγικότητας (Enhanced Productivity Mode – EPM), παρέχοντας 24% εξοικονόμηση ενέργειας ανά φύλλο.

ΤΕΥΧΟΣ 481

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ