Skip to main content
1 September 2023 06:49

Νέες διακρίσεις για το δίκτυο της Cosmote

Δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το δίκτυο κινητής της Cosmote, το οποίο ξεχώρισε για ακόμα μία φορά για την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών του.
Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακηρύχθηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα για 7η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το Speedtest της Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις mobile internet. Παράλληλα, έλαβε την πιστοποίηση Best in Test για 9η συνεχόμενη φορά για τις υπηρεσίες mobile internet και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, umlaut, πλέον τμήμα της Accenture.

Ακόμα, το δίκτυο Cosmote αναδείχτηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά στα Speedtest Awards™ της Ookla ως το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ookla, η Cosmote διατήρησε την ισχυρή θέση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας 130.00, (δεύτερος στα 59.08 και τρίτος στα 57.07), με τους συνδρομητές κινητής Cosmote να απολαμβάνουν για άλλη μια φορά υπερδιπλάσιες κατά μέσο όρο ταχύτητες download από εκείνες των ανταγωνιστικών παρόχων κινητής.

Τεύχος 340

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ