Skip to main content
26 June 2023 06:44

Νέες διακρίσεις για τον όμιλο Epsilon Net 

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν οι εταιρείες του Oμίλου Epsilon Net στα Cloud Awards και στα Supply Chain Awards 2023. Με τη συμμετοχή των θυγατρικών του εταιρειών, Epsilon SingularLogic, Epsilon HR, Epsilon Hospitality και Epsilon CSA, o Όμιλος έλαβε συνολικά 3 GOLD και 2 SILVER βραβεία για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρουν, καθώς και τα απαιτητικά έργα που υλοποιούν. Συγκεκριμένα, οι διακρίσεις του Ομίλου έχουν ως εξής: 

• GOLD διάκριση στην κατηγορία Hospitality & Tourism στα Cloud Awards, για το ολοκληρωμένο portfolio λύσεων της Epsilon Hospitality. Οι cloud λύσεις της καλύπτουν τις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού για όλα τα μεγέθη και τις κατηγορίες των τουριστικών καταλυμάτων. 

• GOLD διάκριση στην κατηγορία SaaS Product for HR στα Cloud Awards για την έξυπνη Cloud Λύση της Epsilon HR, Epsilon Smart Ergani. Mε την απλότητα των λειτουργιών της, την ευχρηστία και τους αυτόματους ελέγχους κανόνων, αποτελεί την απόλυτη λύση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας. 

• GOLD διάκριση στην κατηγορία ERP & Payroll στα Cloud Awards για την ενιαία χρηματοοικονομική και λογιστική παρακολούθηση της δραστηριότητας της PRODEA, της μεγαλύτερης εταιρείας επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα, με τη λύση PYLON ERP Hybrid

• SILVER διάκριση στην κατηγορία Ρομποτική & Ευφυείς Αυτοματισμοί στις Αποθήκες των Supply Chain Awards 2023 για την αναβάθμιση της εμπορικής λειτουργίας της Alpha Pharm, με τη λύση Galaxy Pharma. Πρόκειται για λύση των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των σύγχρονων φαρμακαποθηκών και τις μεταφέρει στη νέα ψηφιακή εποχή! 

• SILVER διάκριση στην κατηγορία «Μετασχηματισμός στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» των Supply Chain Awards 2023 για την ολοκληρωμένη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της Olympic Catering, με τη λύση PYLON SCM Hybrid, της Epsilon SingularLogic. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη πλατφόρμα λύσεων και εφαρμογών, αποσκοπώντας στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας. 

Τεύχος 313

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ