Skip to main content
27 October 2023 06:44

Νέα Cloud υπηρεσία από την Office Line

Η Office Line Α.Ε., ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων Cloud και ψηφιακού μετασχηματισμού, ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας Cloud Landing Zone Review-as-a-Service, μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας που βοηθά τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν πλήρως την Cloud υποδομή για την ανάπτυξή τους.

Μέσα από αυτήν την υπηρεσία, η έμπειρη ομάδα τεχνικών συμβούλων της Office Line διασφαλίζει ότι η Cloud υποδομή ενός οργανισμού είναι ασφαλής, συμμορφούμενη με τα κανονιστικά πλαίσια, λειτουργεί με βελτιστοποιημένα κόστη και είναι σε θέση να διασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών.

Με την υπηρεσία αυτή, ο κάθε οργανισμός μπορεί να αποκτήσει μια σειρά από οφέλη, όπως:

Ασφάλεια: Προστατεύει τα cloud workloads από κυβερνοαπειλές και ευπάθειες, εφαρμόζοντας τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς και πολιτικές ασφάλειας.

Βελτιστοποίηση κόστους: Βελτιστοποιεί τη δαπάνη σε Cloud, τη χρήση των πόρων και εξαλείφει τη σπατάλη.

Μελλοντική ανάπτυξη: Εξασφαλίζει την κατάλληλη αρχιτεκτονική της Cloud υποδομής, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες και να υποστηρίζει την καινοτομία.

Συμμόρφωση: Εγγυάται τη συμμόρφωση με το ρυθμιστικό πλαίσιο και τα κανονιστικά πρότυπα που ισχύουν για τον κλάδο και την περιοχή του πελάτη.

Η Office Line διαθέτει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία για να παρέχει την υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service σε οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που επενδύουν στρατηγικά στην αξιοποίηση των Cloud υπηρεσιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. H εν λόγω υπηρεσία εντάσσεται στην ευρύτερη ομπρέλα των Cloud Managed Services,που έχει αναπτύξει η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων της Office Line.

Τεύχος 380

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ