Skip to main content
26 May 2023 06:56

Νέα 24″ QHD gaming οθόνη από την AGON

Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες σε gaming οθόνες  και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσίασε την compact οθόνη Q24G2A/BK, που εντάσσεται στη σειρά AOC GAMING. Το νέο απόκτημα της σειράς είναι εξοπλισμένο με IPS panel 23,8 ιντσών (60,4 εκ.) που διαθέτει εντυπωσιακή ανάλυση QHD (2560×1440) με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms MPRT. Με λόγο αντίθεσης 1000:1 και χρωματική κάλυψη 108.7% sRGB η AOC GAMING Q24G2A/BK είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει στον χρήστη υψηλή εικόνα και gaming απόδοση.

Ο συνδυασμός του μικρού μεγέθους των 24 ιντσών και της υψηλής QHD ανάλυσης της Q24G2A/BK εξασφαλίζει στους χρήστες ευκρίνεια και λεπτομέρεια, ενώ η πυκνότητα 123,4 ppi (pixel per inch) είναι πολύ υψηλότερη από τις 24″ Full HD ή τις 27″ QHD οθόνες.

Η Q24G2A/BK διαθέτει λεπτό περίγραμμα που την καθιστά κατάλληλη για τοποθέτηση σε ρύθμιση πολλαπλών οθονών, ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος βάση που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν την πλέον κατάλληλη εργονομική στάση για το σώμα τους. Το IPS panel προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°, διασφαλίζοντας εξαιρετική θέαση ακόμη και από πολύ πλάγιες γωνίες. Η δε χρωματική παλέτα των 108.7% sRGB δημιουργεί πλούσια, ζωντανά και ακριβή χρώματα καθιστώντας την κατάλληλη και για gaming και για δημιουργική εργασία.

Εξοπλισμένη με ταχύτατο IPS panel, ο χρόνος απόκρισης 1 ms (MPRT) της Q24G2A/BK σας εξασφαλίζει ότι μπορεί να υποστηρίξει γρήγορους ρυθμούς παιχνιδιού χωρίς «φαντάσματα» και «θολώματα». Η υψηλή φωτεινότητα των 350 cd/m² προσφέρει ξεκάθαρη, ζωντανή απεικόνιση σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Η δε συμβατότητα με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC εξασφαλίζει ομαλό gaming χωρίς ‘σκισίματα’ με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου, παρέχοντας στους παίκτες μια απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού με συνέπεια και αξιοπιστία.

Η ενσωμάτωση του λογισμικού του G-Menu της AOC επιτρέπει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία αλλαγής χρώματος, overdrive και άλλων ρυθμίσεων του παιχνιδιού, όπως Shadow Control  για τη ρύθμιση των επιπέδων φωτεινότητας και σκίασης, Low Blue Mode για πιο ξεκούραστη θέαση αργά το βράδυ και Frame Counter που προβάλει τα καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Τεύχος 293

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ