Skip to main content
29 November 2022 07:54

Νέα τηλεόραση με τεχνολογία NanoCell από την LG

Η LG Nano76 αποτελεί τη νέα πρόταση της LG για τηλεοράσεις με τεχνολογία NanoCell. Η τεχνολογία NanoCell χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα, ώστε να προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση. Με επεξεργαστή α7 Gen5 AI 4K που χρησιμοποιεί αλγόριθμους deep learning για να βελτιστοποιήσει καλύτερα όλο το περιεχόμενο, η LG Nano76 παράγει χρώματα σωστά ρυθμισμένα μέσω προηγμένης επεξεργασίας, για ατελείωτες ώρες οικιακής ψυχαγωγίας.

Η λειτουργία Dynamic Vivid χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύει το περιεχόμενο και να επεκτείνει την γκάμα χρωμάτων, για τις μέγιστες δυνατότητες χρωμάτων. Αντίστοιχα, το AI Brightness Control προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Επιπλέον, η LG Nano76 προσφέρει καθηλωτικό ήχο που με το AI Sound Pro και τους αλγόριθμους deep learning AI να μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέπει την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Τεύχος 182

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ