Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 December 2022 07:57

Νέα τηλεόραση από την LG

Με τεχνολογία NanoCell της LG, η smart τηλεόραση LG NANO 78QA φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB και προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση. Ο επεξεργαστής A5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για αναβάθμιση της ποιότητας και χρησιμοποιεί την επεξεργαστική του ισχύ για να παράγει γνήσια χρώματα. Με το AI Brightness Control, η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη, ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος.

Το FILMMAKER MODE™ ενισχύει την προβολή της ταινίας, όπως ακριβώς την οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, με εκπληκτικό Pure Color, ενώ το HDR10 χαρτογραφεί τις αποχρώσεις καρέ καρέ, ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της LG NANO 78QA: Έξυπνος βοηθός για εύκολη σύνδεση με τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι, φωνητικός έλεγχος χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay και Homekit, αθλητικές ειδοποιήσεις από τις αγαπημένες ομάδες, άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming, όπως Netflix, Apple TV +, Amazon και Prime Video, λειτουργία Το προφίλ μου, που μπορεί να προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη. Διαθέτει AI Sound Pro και αλγόριθμους deep learning AI, που μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνει ο κάθε χρήστης.

Η gaming εμπειρία αναβαθμίζεται μέσω του NVIDIA GeForce Now, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud. Ο χρήστης μπορεί ακόμα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές. Η LG Nano 78QA διαθέτει Game Optimizer και παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS. Η απόλαυση παιχνιδιού HDR υψηλής ταχύτητας σε τηλεόραση NanoCell με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ALLM, eARC και HGiG αλλάζουν τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Τεύχος 199

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ