Skip to main content
24 April 2024 06:45

Νέα στελέχη στο προσωπικό της Rakson

H Rakson A. E. καλωσορίζει τα νέα της στελέχη. Πρόκειται για ταλαντούχες και ταλαντούχους επαγγελματίες που εισήχθησαν πρόσφατα στο Τεχνικό Τμήμα, στη Γραμματεία και στο Λογιστήριο της εταιρείας. Στην προσπάθεια της εταιρείας να έχει ισότιμη συμμετοχή γυναικών – ανδρών, έχει θέσει στόχο να φτάσει στο 50% γυναίκες εργαζόμενες και 50% άνδρες εργαζόμενοι. Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι 3 από τις 4 νέες προσλήψεις είναι γυναίκες εργαζόμενες.

Ο κος Γράλιστας Γιώργος είναι πλέον Τεχνικός Σύμβουλος της Rakson. Ο κος Γράλιστας είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών με 20χρονη εμπειρία στην πληροφορική (IT Systems Engineer).

H κα Ευθυμιάδου Ελένη, η οποία εξειδικεύεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και Marketing Human Resources, εντάσσεται πλέον στο Τμήμα Προγραμματισμού εγκατάστασης, βλαβών και αποτύπωσης της Rakson.

H κα Ντέρου Ράνια και η κα Σταματοπούλου Χρύσα, έχοντας στην κατοχή τους πτυχία Διοίκησης Επιχειρήσεων, εντάσσονται στα Τμήματα Γραμματειακής υποστήριξης και στο Λογιστήριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rakson, κος Κωνσταντίνος Ραβάνης, δήλωσε για αυτές τις σημαντικές προσθήκες στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας: «Με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και καινοτομία, ένας βασικός πυλώνας μας είναι η ενίσχυση της ομάδας μας με ειδικούς που μοιράζονται το πάθος μας για τεχνολογία και εξέλιξη. Η ενέργεια και οι νέες ιδέες που φέρνουν οι νέοι συνάδελφοι είναι ήδη αισθητές και ανυπομονούμε να δούμε τη συνεισφορά τους στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση».

ΤΕΥΧΟΣ 496

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ