Skip to main content
27 February 2024 07:49

Νέα σειρά firewalls από την Check Point

Η Check Point Software Technologies, κορυφαίος πάροχος πλατφόρμας κυβερνοασφάλειας υποστηριζόμενης από AI στον κυβερνοχώρο που παρέχεται μέσω cloud, παρουσιάζει τη λύση Check Point Quantum Force: Μια καινοτόμο σειρά δέκα firewalls υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν και να υπερβαίνουν τις αυστηρές απαιτήσεις ασφάλειας των εταιρικών κέντρων δεδομένων, των περιμέτρων δικτύου, των πανεπιστημιουπόλεων και των επιχειρήσεων όλων των διαστάσεων.

Με την υποστήριξη της προηγμένης πλατφόρμας Check Point Infinity, η οποία ενσωματώνει ευφυΐα ασφάλειας σε cloud, ένα εξελιγμένο αυτοματοποιημένο σύστημα απόκρισης απειλών και πάνω από 50 μηχανές AI, η λύση Quantum Force Security Gateways διαθέτει τη δυνατότητα να παρέχει έως και 1 Tbps πρόληψης απειλών που τροφοδοτούνται από AI, επιτυγχάνοντας το χωρίς προηγούμενο, ποσοστό αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού 99,8%. Η σειρά Quantum Force επαναπροσδιορίζει τα σημεία αναφοράς για την απόδοση του firewall, προσφέροντας διπλάσια αποτελεσματικότητα πρόληψης απειλών, διπλάσια ενεργειακή απόδοση και συμπαγείς συντελεστές μορφής 1RU/2RU για βελτιστοποίηση χώρου.

Οι δυνατότητες του Check Point Quantum Force περιλαμβάνουν:

• Υψηλότερο l.

• Εξαιρετική απόδοση ασφάλειας: Το Quantum Force προσφέρει 2 φορές υψηλότερη απόδοση πρόληψης απειλών έως 63,5 Gbps. Ο συμπαγής συντελεστής μορφής 2RU/1RU και η υψηλή πυκνότητα των διεπαφών 1/10/25/40/100 Gbps συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητά του. Το Quantum Force διαθέτει μια μοναδικά αρθρωτή και ευέλικτη αρχιτεκτονική, σχεδιασμένη να προσαρμόζεται απρόσκοπτα στις εξελισσόμενες απαιτήσεις δικτύου των πελατών, παρέχοντας παράλληλα 2 φορές μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Αυτό ενισχύει τη λειτουργική αποδοτικότητα και μειώνει τα έξοδα υποδομής.

• Πρόληψη απειλών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη: Με κορυφαίο ποσοστό αποκλεισμού έναντι προηγμένων απειλών και επιθέσεων, που διευκολύνεται από την πρόληψη απειλών που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

• Ενοποιημένη ασφάλεια και Policy Management: Τα κέντρα δεδομένων μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες ασφάλειας με ενοποιημένη ασφάλεια και διαχείριση πολιτικής σε περιβάλλοντα εσωτερικής εγκατάστασης, cloud και FWaaS (Firewall-as-a-Service).

Τεύχος 457

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ