Skip to main content
16 February 2024 07:44

Νέα σειρά Firewall USG Flex-H από την Zyxel

Το λανσάρισμα της νέας σειράς Firewall USG Flex ανακοίνωσε η Digital Sima. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η σειρά ξεχωρίζει για τις πολύ υψηλές ταχύτητες, την ευελιξία στην επιλογή των θυρών ethernet, αλλά και τους βελτιωμένους μηχανισμούς UTM προστασίας. Η εν λόγω σειρά, με τη βοήθεια του Zyxel AI cloud, μπλοκάρει κακόβουλες απειλές, εντοπίζει και περιορίζει επικίνδυνους χρήστες και ενισχύει τα επίπεδα προστασίας του δικτύου με λειτουργίες όπως sandboxing, anti-malware, φιλτράρισμα DNS/IP/URL, IPS και Application Patrol.

Επιπλέον, τα firewalls USG Flex H με τον πολυπύρηνο επεξεργαστή επόμενης γενιάς τεχνολογίας Fastpath, έχουν σχεδιαστεί με αποκλειστικούς πόρους συστήματος για ελαχιστοποίηση του χρόνου επεξεργασίας, ώστε να προσφέρουν ανώτερη απόδοση καλύπτοντας τις ανάγκες για υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, η σειρά διαθέτει θύρες Multi-gig 1 / 2.5 / 10 Gbps (ανάλογα το μοντέλο), οι οποίες διαμορφώνονται και λειτουργούν ως WAN/LAN/DMZ, σύμφωνα με τις εκάστοτε επιχειρησιακές ανάγκες. Επίσης, όλα τα μοντέλα της σειράς υποστηρίζουν το SecuExtender VPN με ετήσια συνδρομή ανά χρήστη (για τα λειτουργικά Windows και MacOs).

Τέλος, η σειρά USG Flex H δίνει τη δυνατότητα σε μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις να μπορούν να απολαύσουν enterprise ασφάλεια.

Τεύχος 450

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ