Skip to main content
12 March 2024 07:59

Νέα προϊόντα της HP για το γραφείο

Οι πιο πρόσφατες λύσεις HP Elite και Pro PC είναι εξοπλισμένες με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης που υποστηρίζονται από επεξεργαστές Intel Core Ultra 5 και 7 ή επεξεργαστές AMD Ryzen PRO επόμενης γενιάς με αποκλειστικές NPUs για την αντιμετώπιση εργασιών Τεχνητής Νοημοσύνης με πιο εξατομικευμένες επιδόσεις. Το HP Smart Sense έχει σχεδιαστεί για να προβλέπει αυτόματα και να προσαρμόζεται στη συμπεριφορά χρήσης του υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία απόδοσης και ισχύος. Επιπλέον, το Poly Studio audio και το Dynamic Voice Leveling, το AI Noise Reduction, καθώς και η αυτόματη εστίαση προσφέρουν βελτιωμένη, φυσική αλληλεπίδραση και συνεργασία εντός της κάμερας για μια ομαλή εμπειρία χρήστη. Η HP διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο portfolio υπολογιστών Τεχνητής Νοημοσύνης με επεξεργαστή Intel και την AMD, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τις επιδόσεις. Η νέα σειρά περιλαμβάνει:

HP Elite 1000 Series G11 Notebook PCs: Ως οι πιο ισχυροί επαγγελματικοί υπολογιστές Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο, η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια άψογη σύνθεση φορητότητας, επιδόσεων και διάρκειας μπαταρίας έως και 21 ώρες για διευθυντές και εργαζόμενους εν κινήσει. Αξιοποιώντας τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι χρήστες απολαμβάνουν έως και 80% καλύτερη απόδοση γραφικών, έως και 38% λιγότερη ενέργεια για βελτιωμένη συνεργασία με Τεχνητή Νοημοσύνη και έως και 132% ταχύτερη επεξεργασία βίντεο με Τεχνητή Νοημοσύνη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Με το HP Smart Sense, η Τεχνητή Νοημοσύνη μετατρέπει την ισχύ του υπολογιστή σας, ώστε να λειτουργεί έως και 40% πιο αθόρυβα. Πάνω από το 70% των κύριων εξαρτημάτων περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των ανακυκλωμένων δικτυών στο πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η καταγραφή των δεδομένων ενέργειας και οι σχετικές ενδείξεις συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης ενέργειας.

HP EliteBook 800 και 805 Series G11 Notebook PCs: Δημιουργήθηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη γνώση και αναλαμβάνουν καθημερινό φόρτο εργασίας που απαιτεί ισχυρές επιδόσεις και χαρακτηριστικά συνεργασίας. Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 5 και 7 ή επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς για παραγωγικότητα με γνώμονα την Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτοί οι υπολογιστές περιέχουν τουλάχιστον 75% πλαστικό PCR στο πλαίσιο.

HP EliteBook 600 και 605 Series G11 Notebook PCs: Σχεδιασμένοι για εταιρικούς και δημόσιους οργανισμούς που πρέπει να μεγιστοποιήσουν την αξία και την ευελιξία για να εξοπλίσουν μια σειρά από χρήστες σε υβριδικά περιβάλλοντα. Αυτοί οι υπολογιστές αντιμετωπίζουν απαιτητικές εταιρικές εφαρμογές, ώστε η εργασία να γίνεται αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Οι συσκευές περιέχουν τουλάχιστον 30% πλαστικό PCR στο πλαίσιο και τουλάχιστον 50% πλαστικό PCR στα πλήκτρα.

HP ProBook 400 και 405 Series G11 Notebook PCs: Αυτές οι συσκευές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εργαζόμενους με υβριδικό σύστημα εργασίας που μοιράζονται τον χρόνο τους μεταξύ γραφείου και σπιτιού, ξεκλειδώνουν τη ροή εργασίας με Τεχνητή Νοημοσύνη και βασικές επιδόσεις, ενώ παράλληλα προσφέρουν δυνατότητα αναβάθμισης του αποθηκευτικού χώρου και της μνήμης. Η σειρά περιέχει 50% ανακυκλωμένο μεταβιομηχανικό σφραγισμένο αλουμίνιο στο πλαίσιο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ