Skip to main content
4 May 2023 06:55

Νέες τηλεοράσεις και soundbars από την LG

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τα νέα καινοτόμα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2023. Η τεχνολογία OLED της LG παραμένει η no1 σε πωλήσεις τεχνολογία, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο κύριος Τζουλιαδάκης Γιάννης, Product Specialist της LG Electronics Hellas.

Η σειρά OLED της LG για το 2023 διαθέτει αναβαθμισμένες τηλεοράσεις των σειρών OLED evo Z3, G3, C3 και B3. Χάρη στην απόδοση της τεχνολογίας LG OLED evo και του νέου α9 AI Processor Gen6 με την προηγμένη τεχνολογίαAI Deep Learning, τα νέα μοντέλα παρέχουν υψηλή ποιότητα ήχου, βελτιωμένη φωτεινότητα και ακρίβεια χρώματος.

Το AI Picture Pro προσφέρει βελτιωμένο upscaling για πιο καθαρές εικόνες, που σε συνδυασμό με το OLED Dynamic Tone Mapping Pro αναδεικνύει τις μικρές λεπτομέρειες στις πιο σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Με τεχνολογίες όπως το HDR Expression Enhancer, η εμπειρία θέασης στην LG OLED TV αναβαθμίζεται, αφού μπορεί να εντοπίζει και να βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή και εφαρμόζει χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στο deep learning, δίνοντας στους θεατές μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη εφαρμογή.

To Brightness Booster Max της LG αναβαθμίζεται και ενσωματώνει μια νέα αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού και αλγορίθμους ενίσχυσης φωτισμού για αύξηση της φωτεινότητας έως και 70%, για πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες. Ταυτόχρονα με τη βελτιστοποίηση της αναπαραγωγής εικόνας, ο επεξεργαστής AI α9 Gen6 τροφοδοτεί το AI Sound Pro της LG, το οποίο παρέχει εικονικό ήχο surround 9.1.2 από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνοντας ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία.

Στη νέα σειρά τηλεοράσεων OLED ενσωματώνονται αναβαθμισμένες τεχνολογίες όπως το Super Anti Reflective που μειώνει αποτελεσματικά τους οπτικούς περισπασμούς, όπως οι ελαφριές λάμψεις φωτός και οι αντανακλάσεις, ώστε οι χρήστες να εστιάζουν την προσοχή τους στην οθόνη, ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Εκτός από τις βραβευμένες LG OLED τηλεοράσεις, η LG πρόσθεσε στη γκάμα των QNED τηλεοράσεών της τα νέα μοντέλα QNED7S6, QNED816, QNED826 και QNED866.

Οι premium τηλεοράσεις LCD αξιοποιούν την τεχνολογία Quantum Dot NanoCell Color της εταιρείας για να παράγουν πλούσια, ακριβή και εξαιρετικά ζωντανά χρώματα που συμβάλλουν στη δημιουργία αξέχαστων και ιδιαίτερα καθηλωτικών εμπειριών θέασης.

Μαζί με τα νέα μοντέλα των τηλεοράσεων για το 2023, η LG λάνσαρε τα νέα συστήματα ήχου SC9S, XBOOM Go XG5, XBOOM Go XG7 καθώς και το νέο ασύρματο ηχείο XL7S, με πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά για να απολαμβάνουν οι χρήστες Premium ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Τεύχος 277

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ