Skip to main content
18 December 2023 07:59

Νέα προϊόντα από την Acer

Η Acer ανακοίνωσε νέα μοντέλα του AI-ready Acer Swift Go 14 (SFG14-72) με επεξεργαστή Intel Core Ultra που διαθέτει τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Intel Arc (GPU) και Intel AI Boost, τη νέα ενσωματωμένη νευραλγική μονάδα επεξεργασίας (NPU), για την παροχή αποτελεσματικής υπολογιστικής απόδοσης φόρτου εργασίας AI και καθηλωτικές εμπειρίες στο λεπτό και ελαφρύ laptop.

Οι μαθητές, οι επαγγελματίες και οι δημιουργοί μπορούν να αξιοποιήσουν τη σειρά λειτουργιών AI του Swift Go 14, όπως τα Acer PurifiedVoice και Acer PurifiedView για τηλεδιασκέψεις και εργαλεία προσαρμογής στο OLED laptop. Η ολοκλήρωση εργασιών και workflow γίνεται επίσης πιο εύκολη στο Swift laptop με το Copilot της Microsoft σε Windows 11.

Επιδόσεις επόμενης γενιάς με επεξεργαστή Intel Core Ultra 7: Με το νέο επεξεργαστή Intel Core Ultra 7 155H και πιστοποίηση Intel Evo Edition platform laptop, το Acer Swift Go 14 συμμορφώνεται με βελτιωμένες απαιτήσεις απόδοσης και λειτουργίες όπως άμεση αφύπνιση, γρήγορη φόρτιση και παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για πάνω από 12,5 ώρες. Ο επεξεργαστής Intel Ultra Core H Series είναι επίσης εξοπλισμένος με Intel AI Boost, που λειτουργεί ως αποκλειστικός κινητήρας AI, και ενσωματωμένη Intel Arc GPU, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση, καθηλωτικές εμπειρίες για gaming ή δημιουργία περιεχομένου και ξεκλείδωμα λειτουργιών που τροφοδοτούνται με AI με εξαιρετική απόδοση ισχύος. Με το Intel Unison, το Windows 11 PC μπορεί, επίσης, να συνδυαστεί με συσκευές Android ή iOS για να δημιουργήσει μία απρόσκοπτη ενσωματωμένη εμπειρία για μεταφορά αρχείων, κλήσεις, ανταλλαγή μηνυμάτων και διαχείριση συσκευής σε μία οθόνη.

Βελτιωμένες εμπειρίες με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες AI: Το streaming ή η βιντεοδιάσκεψη ανταποκρίνονται καλύτερα στην κάμερα web 1440p QHD του Swift Go 14, ενώ απαιτούν λιγότερη ενέργεια από τη συσκευή με τεχνολογίες που υποστηρίζονται από AI, όπως η Acer PurifiedVoice για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων θορύβων του περιβάλλοντος και η Acer PurifiedView για καλύτερη προβολή στην οθόνη, επιτρέποντας το θάμπωμα του φόντου, το αυτόματο καδράρισμα και τη διόρθωση του βλέμματος. Μόλις ανιχνευθεί χρήση της κάμερας ή του μικροφώνου του φορητού υπολογιστή, η νέα λειτουργία Acer QuickPanel ενεργοποιείται αυτόματα για γρήγορη και εύκολη διαμόρφωση των λύσεων τηλεδιάσκεψης. Επιπλέον, το νέο Acer AlterView χρησιμοποιεί χάρτες βάθους που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει εικόνες 2D σε κινούμενες ταπετσαρίες με 3D εφέ που μπορούν να προβληθούν από πολλές γωνίες.

Το Copilot σε Windows αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να ενισχύει την εργασία, τη δημιουργία και το παιχνίδι. Σχεδιασμένο για να επιταχύνει τις εργασίες, να μειώνει την τριβή και να εξοικονομεί χρόνο, μπορεί επίσης να παρέχει εξατομικευμένες απαντήσεις, έμπνευση και task assistance. Το Copilot μπορεί να βοηθήσει στην επισκόπηση μίας ιστοσελίδας, στη σύνταξη ενός email, στην αλλαγή των ρυθμίσεων του PC ή στη δημιουργία μίας εικόνας, μαζί με άλλες συναρπαστικές δυνατότητες AI που διατίθενται σε εφαρμογές όπως Paint, Snipping Tool, Photos κ.ά.

Με ένα μόνο κλικ στο αποκλειστικό πλήκτρο AcerSense, η απόδοση, η συντήρηση και οι εμπειρίες του laptop μπορούν να διαχειρίζονται απρόσκοπτα, χρησιμοποιώντας τη βοηθητική εφαρμογή AcerSense που διαθέτει Acer AI Zone tab για να εντοπίζει εύκολα τις λειτουργίες AI της συσκευής και να λαμβάνει ενημερώσεις. Το Swift Go 14 φέρει θύρες συνδεσιμότητας, όπως δύο USB Type-C, μία HDMI 2.1 και ένα MicroSD slot, ενώ τα Intel Wi-Fi 6E και Intel Bluetooth LE Audio παρέχουν υψηλής ποιότητας ασύρματες συνδέσεις δικτύου και ήχου.

Τεύχος 416

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ