Skip to main content
7 November 2023 07:46

Νέα πλατφόρμα B2B από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών Web & Mobile Development της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του B2B ψηφιακού οικοσυστήματος της επιχείρησης Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε., το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση b2b.mandrekas.gr.

Η νέα B2B πλατφόρμα αποτελεί το νέο online σύστημα παραγγελιών, που προσφέρει αποκλειστικά στους συνεργάτες της εταιρείας Μανδρέκας τη δυνατότητα να αποστείλουν τις παραγγελίες τους 24/7, από όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και από το κινητό τους. Πρόκειται για ακόμα μία επιτυχημένη υλοποίηση, όπου συγκεκριμένες ανάγκες ενημέρωσης και παραγγελιοληψίας συνεργατών χονδρικής εξυπηρετούνται από ένα ψηφιακό κανάλι με τον πιο γρήγορο και εύχρηστο τρόπο. Η νέα b2b πλατφόρμα διαθέτει:

Προσαρμοστικό σύστημα διεπαφής για βέλτιστη εμπειρία χρήσης, ανεξαρτήτου συσκευής που χρησιμοποιούν οι συνεργάτες της εταιρείας.

Ταχύτατη λειτουργία σε όλους τους ευρέως διαδεδομένους web browsers.

Ασυναγώνιστη ταχύτητα checkout με λειτουργία απομνημόνευσης προφίλ συνεργάτη, ώστε να μην χρειάζεται καμία συμπλήρωση στοιχείου, παρά μόνο τα προϊόντα που επιθυμεί.

Δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας παραλαβής, αλλά και δυνατότητα για next day delivery αν η παραγγελία υποβληθεί πριν τις 12 μ.μ.

Η νέα πλατφόρμα υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE και διασυνδέθηκε με το ERP της εταιρείας Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε. Εκτός από την ανάπτυξη της B2B πλατφόρμας, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης και υποστήριξης της λειτουργίας της στο διαδίκτυο.

Τεύχος 387

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ