Skip to main content
7 March 2024 07:59

Νέα πιστοποίηση για τη ΓΔ Πληροφορικής της Motor Oil

Με την παρουσία στελεχών της SAP Hellas και της SAP AG, επισημοποιήθηκε η πιστοποίηση της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής του Ομίλου Motor Oil ως SAP Centre of Expertise (SAP COE) στα γραφεία του Ομίλου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναγνώριση της τεχνογνωσίας του Ομίλου Motor Oil αναφορικά με τις τεχνολογίες της SAP και την εφαρμογή τους στο πλαίσιο έργων υλοποίησης, καθώς και στη λειτουργία λύσεων SAP για τις εταιρείες του Ομίλου. Μάλιστα, η πιστοποίηση αυτή τοποθετεί τον Όμιλο στο παγκόσμιο club των εταιρειών με την ανάλογη αναγνώριση.

Ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής του Ομίλου Motor Oil, κος Νίκος Γιαννακάκης, παρέλαβε την πιστοποίηση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SAP Hellas, κο Ανδρέα Ξηρόκωστα, και τόνισε τη σπουδαιότητα της πιστοποίησης της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής του Ομίλου Motor Oil ως SAP COE, δεδομένης της έκτασης των εν λειτουργία συστημάτων και εφαρμογών SAP, καθώς και του πλήθους των υπό εκτέλεση έργων υλοποίησης συστημάτων και εφαρμογών SAP στον Όμιλο.

Από την πλευρά της SAP AG, ο υπεύθυνος της διεθνούς ομάδας παροχής υπηρεσιών προς τον Όμιλο Motor Oil, κος Paolo Castagnoli, εξήρε τη διαρκή επένδυση του Ομίλου Motor Oil στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας στις τεχνολογίες της SAP και τόνισε ότι η εν λόγω πιστοποίηση αποτελεί την πιο χειροπιαστή αναγνώριση αυτής της επένδυσης.

Τεύχος 464

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ