Skip to main content
21 June 2023 06:44

Νέα πιστοποίηση για την Paradox Next

Η Paradox Next ενημέρωσε πως, μετά από ενδελεχή έλεγχο, από την πιστοποιούσα εταιρεία KIWA Netherlands B.V., στις 7 και 8 Ιουνίου 2023, ανανέωσε την πιστοποίησή της κατά EN 50518:2019 Category I.

Ο έλεγχος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Paradox Next την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 και την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 με τη φυσική παρουσία του κου Martijn Van Der Burgt, συμπεριελάμβανε όλες τις απαραίτητες και επίπονες δοκιμές των υποδομών, με συγκεκριμένα stress tests, προσομοίωση βλαβών κ.λπ., όπως αυτά ορίζονται στην οδηγία.

Οι υποδομές και οι διαδικασίες της Paradox Next ανταποκρίθηκαν σωστά σε όλους τους ελέγχους χωρίς κανένα πρόβλημα, εξ ου και δόθηκε εκ νέου η πιστοποίηση για το 2023. Πιο συγκεκριμένα, η Paradox Next πιστοποιήθηκε για τις παρακάτω κατηγορίες:

Διαθεσιμότητα υπηρεσιών: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της εταιρείας μετρήθηκε με μεθόδους που χρησιμοποιούν μεγάλα Data Centers παγκοσμίως και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, φτάνοντας το 99,98%.

Απόκριση χειριστών: Για να πιστοποιηθεί ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων, η απόκριση των χειριστών, ένα από τα πολλά KPIs (Key Performance Indicators) που ελέγχονται, σε σήματα προτεραιότητας 1, θα πρέπει να έχει τον μικρότερο δυνατό χρόνο απόκρισης. Ο μέσος χρόνος μετρήθηκε στα 8,45 δευτερόλεπτα.

Ολοκλήρωση σήματος: Η ολοκλήρωση διαχείρισης σημάτων εντός 30 δευτερολέπτων ανήλθε στο επίσης εντυπωσιακό ποσοστό του 98.43%.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ευχαριστεί για τη συγκεκριμένη επιτυχία όλους τους συνεργάτες – εγκαταστάτες της, καθώς και όλη την ομάδα εργαζομένων της Paradox Next.

Τεύχος 310

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ