Skip to main content
1 April 2024 07:48

Νέα πιστοποίηση για την LG MAGNA

Η LG Magna e-Powertrain, η κοινοπραξία της LG Electronics και της Magna International, ανακοινώνει ότι έλαβε την πιστοποίησητουΣυστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο από τον παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης TÜV Rheinland. Η πιστοποίηση αναγνωρίζει ότι η LG Magna συμμορφώνεται πλήρως με τους σχετικούς κανονισμούς και τις απαιτήσεις κυβερνοασφάλειας των οχημάτων και ότι έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας που καλύπτει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη εξαρτημάτων, τη δραστηριότητα και τη διαχείριση κυβερνοασφάλειας.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο των αυτοκινήτων είναι ένας τομέας αυξανόμενης σημασίας και πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν τεθούν σε ισχύ οι απαραίτητοι κανονισμοί για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Από τον Ιούλιο του 2024, όλα τα οχήματα που παράγονται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων πρέπει να πληρούν τους νέους κανονισμούς διαχείρισης της κυβερνοασφάλειας για να λάβουν έγκριση τύπου. Η έγκριση τύπου αποτελεί προϋπόθεση για την πώληση οχημάτων σε 56 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κρατών μελών της Ε.Ε., του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Οι χώρες που έχουν υιοθετήσει τον κανονισμό απαιτούν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάζουν όλα τα εξαρτήματα και τα συστήματα, λαμβάνοντας υπόψιν τις απειλές κυβερνοασφάλειας που μπορεί να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των οχημάτων τους. Το διεθνές πρότυπο που σχετίζεται με την κυβερνοασφάλεια των οχημάτων, ορίζει τις διαδικασίες για την καθιέρωση και τη διατήρηση της κυβερνοασφάλειας, από το στάδιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης έως την κατασκευή, τη συντήρηση και τη διάθεση του οχήματος.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης καινοτομίας, η LG συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά εξαρτημάτων και λύσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία Vehicle component Solutions είναι αναγνωρισμένη για τις ικανότητές της στα συστήματα infotainment του οχήματος, η LG Magna διαθέτει δύναμη στα συστήματα κίνησης ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ η ZKW ξεχωρίζει για τα προηγμένα συστήματα φωτισμού οχημάτων. Η LG Magna, που ιδρύθηκε το 2021, εδραίωσε περαιτέρω τη θέση της ως αξιόπιστος προμηθευτής εξαρτημάτων οχημάτων, εξασφαλίζοντας την πιστοποίηση CSM.

ΤΕΥΧΟΣ 479

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ