Skip to main content
22 November 2023 07:53

Νέα οφέλη για τους συνεργάτες της HP

Η HP ανακοίνωσε την έναρξη του HP Amplify for All, μιας πρωτοβουλίας που ενσωματώνει στο πρόγραμμα HP Amplify όλες τις λύσεις και υπηρεσίες της HP, συμπεριλαμβανομένων των Poly, Teradici και HyperX, προσφέροντας μια ενιαία παγκόσμια πλατφόρμα για τη δέσμευση των συνεργατών της. Με έναρξη λειτουργίας την 1η Νοεμβρίου 2023, το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνεργατών θα επεκταθεί και στους συνεργάτες διανομής. Το HP Amplify Distribution είναι το πρώτο πρόγραμμα της βιομηχανίας που απευθύνεται ειδικά σε διανομείς και σηματοδοτεί την επιτυχή εφαρμογή του HP Amplify Program σε όλες τις κατηγορίες συνεργατών. Αναλυτικότερα, προβλέπονται τα εξής:

Διπλασιασμός της διανομής: Με το λανσάρισμα του HP Amplify Distribution, οι διανομείς μπορούν να επωφεληθούν στον κλάδο βάσει δυνατοτήτων, συνεργασίας και επιδόσεων. Το νέο πρόγραμμα, βελτιστοποιημένο για τους συνεργάτες διανομής, καταργεί την πολυπλοκότητα, διευκολύνοντας τους διανομείς να επωφεληθούν από τα πολλά προνόμιά του και να εμπλέξουν τους πελάτες σε βαθύτερο επίπεδο.

Amplify More for More: Με το λανσάρισμα του Amplify More for More, οι συνεργάτες που πωλούν σε όλο το χαρτοφυλάκιο της HP προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες και επωφελούνται από υψηλότερες ευκαιρίες αποζημίωσης. Ο νέος πολλαπλασιαστής More for More θα παρέχεται επιπλέον των υφιστάμενων βασικών κινήτρων Amplify. Για παράδειγμα, οι Power Partners, που επικεντρώνονται στα Personal Systems, μπορούν εύκολα να πληρούν τις προϋποθέσεις, αυξάνοντας τις πωλήσεις σε περιφερειακές συσκευές, ακουστικά Poly και σειρές από προϊόντα Workforce Solutions.

Amplify Fast Lane: Το Amplify Fast Lane αντιπροσωπεύει μια πρώτη στο είδος της κοινή διαδικασία υποβολής αιτήσεων MDF για τη δημιουργία ζήτησης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί και να επιταχύνει την επιστροφή χρημάτων για τους επιλέξιμους συνεργάτες μέσω μιας αυτοματοποιημένης διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και πληρωμών.

Επιταχύνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσης των πληρωμών έως και 50%, το πρόγραμμα Amplify Fast Lane αντιμετωπίζει τα σημεία που προκαλούν προβλήματα στους συνεργάτες και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία των συνεργατικών προσπαθειών marketing. Το Fast Lane προσφέρει μια πιο αποτελεσματική, φιλική προς τον χρήστη εμπειρία διεκδίκησης απαιτήσεων MDF, επιτρέποντας στους κατάλληλους συνεργάτες να επικεντρωθούν στη βελτιστοποίηση των πρωτοβουλιών δημιουργίας ζήτησης, αντί να αναλώνονται σε πολύπλοκες διαδικασίες.

Amplify Growth Plays: Από τον Μάιο του 2024, όλοι οι εμπορικοί συνεργάτες του HP Amplify θα έχουν πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα εξειδίκευσης που βασίζεται στις κατηγορίες ανάπτυξης της HP, το Amplify Growth Plays. Με επίκεντρο την προώθηση ευκαιριών και την αύξηση της κερδοφορίας των συνεργατών, το Amplify Growth Plays επιτρέπει μια σαφή πορεία προς την εξειδίκευση του χαρτοφυλακίου. Σε συνδυασμό με μοναδικά εργαλεία, δυνατότητες και στοιχεία αποζημίωσης, το Amplify Growth Plays ανταμείβει τους συνεργάτες με προσαρμοσμένα οφέλη για την επένδυση σε αυτούς τους τομείς ανάπτυξης που καθοδηγούνται από τους πελάτες.

Επέκταση του Amplify Impact: Η HP ανακοίνωσε επίσης την επέκταση του βραβευμένου προγράμματος βιωσιμότητας συνεργατών Amplify Impact στους συνεργάτες διανομής και σε πέντε επιπλέον χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Φινλανδία. Οι συνεργάτες που συμμετέχουν σε 48 χώρες θα έχουν πλέον πρόσβαση στους παγκόσμιας κλάσης πόρους βιωσιμότητας της HP για να προωθήσουν την προτίμηση και τον αντίκτυπο σε θέματα δράσης για το κλίμα, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ψηφιακής ισότητας.

Τεύχος 398

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ