Skip to main content
22 June 2023 06:58

Νέα οθόνη AGON PRO AG276QZD

Η AGON της AOC παρουσιάζει την AG276QZD την τελευταία προσθήκη στη σειρά AGON PRO. Η νέα, state-of-the-art, 27 ιντσών gaming οθόνη είναι εξοπλισμένη με OLED panel, που αποδίδει εξαιρετική ανάλυση QHD (2560×1440), με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ταχύτατο χρόνο απόκρισης 0.03ms GtG. Επιπλέον, η AG276QZD προσφέρει εξαιρετική αναλογία αντίθεσης εικόνας χάρη στη φωτεινότητα ανά pixel της τεχνολογίας OLED, τέλεια επίπεδα μαύρου και ευρεία χρωματική παλέτα (10-bit βάθος χρώματος και κάλυψη 98.5 DCI-P3), καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για gamers που απαιτούν και οπτική τελειότητα και εκπληκτικές επιδόσεις.

Η AGON PRO AG276QZD χρησιμοποιεί ένα προηγμένο OLED Panel, προσφέροντας σωστή αναλογία αντίθεσης σε σύγκριση με τις καθημερινές οθόνες LCD (uniform backlights), και αληθινά, ζωντανά χρώματα με ευρείες γωνίες θέασης. Ο συγκριτικά ταχύτερος χρόνος απόκρισης της οθόνης (0.03ms GtG) και το χαμηλό input lag, καθώς και η υποστήριξη Adaptive-Sync και η συμβατότητα G-Sync συνδυάζονται ιδανικά και προσφέρουν πιο ομαλό ρυθμό παιχνιδιού και κάνουν κάθε δευτερόλεπτο να μετράει στις δύσκολες, ανταγωνιστικές στιγμές του gaming.

Ακόμα, η ευρεία χρωματική παλέτα διασφαλίζει ζωντανά και πραγματικά χρώματα, φέρνοντας κάθε κάδρο ζωντανά στην οθόνη, που καθιστούν την οθόνη ιδανική και για την κατανάλωση, αλλά και για τη δημιουργία περιεχομένου.

Τέλος, η ιδανική για e-sports σχεδίασή της ενισχύεται από βολικά χαρακτηριστικά, όπως ο μηχανισμός quick-release για εύκολη διαμόρφωση και φιλική προς τον χρήστη χειρολαβή, που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά – η δε κλειδαριά Κensington βοηθά στην προστασία της οθόνης. Τα εργονομικά χαρακτηριστικά της βάσης, όπως η ρύθμιση ύψους κατά 130 χιλ., η ρύθμιση κλίσης και η περιστροφή σε portrait συμβάλουν τα μέγιστα στη φυσική στάση και άνεση του χρήστη.

Περαιτέρω, για τους gamers που επιθυμούν η οθόνη τους να ταιριάζει χρωματικά με τα άλλα περιφερειακά τους, η AG276QZD διαθέτει ρυθμίσεις φωτισμού RGB Light FX, που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που επιθυμούν. Οι ρυθμίσεις Light FX μπορούν εύκολα να συγχρονιστούν με επιλεγμένα περιφερειακά AOC GAMING και AGON (πληκτρολόγια gaming, ποντίκια gaming, βάσεις για ποντίκι και ακουστικά), απλά χρησιμοποιώντας το φιλικό προς τον χρήστη G-Menu της AOC.

Τεύχος 311

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ