Skip to main content
27 October 2023 06:46

Νέα διάκριση για Epsilon SingularLogic και Κύκνος

Η Epsilon SingularLogic και η Κύκνος κατέκτησαν ακόμη μια διάκριση στα Manufacturing Excellence Awards. Πιο συγκεκριμένα, έλαβαν το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Αξιοποίηση τεχνολογιών στην παραγωγή για την απόλυτη προσαρμογή ERP για τις εξειδικευμένες ανάγκες της Κύκνος σε μία ενιαία πλατφόρμα, μέσω του PYLON HYBRID.

Η λύση: Η Κύκνος, θέλοντας να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και να κάνει το επόμενο ψηφιακό της βήμα, αναζήτησε ένα νέο μηχανογραφικό σύστημα, το οποίο θα καλύπτει end-to-end τις καθημερινές λειτουργίες των διευθύνσεών της, παρέχοντας την απαραίτητη πληροφόρηση για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων από τη διοίκηση.

Σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση του νέου μηχανογραφικού συστήματος, εκτός από τη φιλικότητα στον χρήστη, την άμεση προσαρμογή του στις διαδικασίες της εταιρείας και το υψηλό Value for Money της επένδυσης, είχε η δυνατότητα ανάπτυξης του PYLON ERP Hybrid μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες, για την έγκαιρη κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

Το PYLON ERP Hybrid επιλέχθηκε ύστερα από εκτενή αξιολόγηση λύσεων μηχανογράφησης, καθώς προσφέρει πλήρες business functionality, μέσα από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που χαρακτηρίζουν την «κατασκευή» του. Παράλληλα, εξασφαλίζει στην Κύκνος πλήρη μηχανογραφική παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας, παρέχοντας διαδικασίες ιχνηλασιμότητας, προγραμματισμού παραγωγής, καθώς και ολοκληρωμένη κοστολόγηση των τελικών προϊόντων.

Επιπλέον, η ενιαία πλατφόρμα του PYLON ERP Hybrid  καλύπτει τις ανάγκες ενημέρωσης των Διευθύνσεων Οικονομικού, Εμπορικού και Marketing, μέσα από τις διαδικασίες Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής & Πιστωτικής Πολιτικής, Διαχείρισης Παραγωγής Make To Stock και Βιομηχανικής Κοστολόγησης, MRP και CRM παρακολούθησης, βελτιστοποιώντας την ταχύτητα για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου στο Radisson Blu Park Hotel Athens.

Τεύχος 380

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ