Skip to main content
11 December 2023 07:53

Νέα διάκριση για την Check Point

Η Check Point Software Technologies, πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας, ανακοίνωσε τη θέση της ως κορυφαίο προμηθευτή στο inaugural Radar for Cloud Network Security της GigaOm. Η έκθεση αναγνωρίζει την προηγμένη πρόληψη απειλών και την ασφάλεια δικτύου που προσφέρει το Check Point CloudGuard Cloud Network Security, το οποίο παρέχει ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, αποτρέποντας τις απειλές του cloud και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων που μεταφέρουν τους φόρτους εργασίας τους σε αυτό.

Με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο να είναι πιο διαδεδομένες από ποτέ, η έκθεση 2023 Cloud Security Report της Check Point αναδεικνύει τις συνεχείς ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του cloud, με το 76% των ερωτηθέντων να εκφράζει ακραία ή σημαντική ανησυχία για το θέμα. Οι εταιρείες εξαρτώνται από τις λύσεις του παρόχου ασφαλείας τους για την ασφαλή και αποτελεσματική προστασία των περιβαλλόντων cloud και η έκθεση αυτή αναγνωρίζει τις λύσεις της Check Point για την παροχή αξιόπιστης ασφάλειας σε όλα τα περιβάλλοντα cloud – είτε υβριδικά, είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά, με ενιαία διαχείριση ασφάλειας για τα δίκτυα στις εγκαταστάσεις.

Η Check Point έλαβε κορυφαίες βαθμολογίες για τη συνολική αξιολόγηση, καθώς και για τις μετρήσεις Επεκτασιμότητας και Διαλειτουργικότητας, Ευκολίας Χρήσης, Καταλληλότητας DevSecOps και του Οικοσυστήματος Συνεργατών.

Τεύχος 411

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ