Skip to main content
13 July 2023 06:45

Νέα διάκριση για τα Firewall της Hillstone Networks

Η Hillstone Networks Inc. ανακηρύχθηκε για 4η συνεχή χρονιά ως η κορυφαία επιλογή των πελατών στο Voice of the Customer 2023 Gartner Peer Insights για τη σειρά των network firewalls. Επιπλέον, αναδείχθηκε ως «Strong Performer» για τη νέα της λύση Network Detection and Response (NDR).

Όπως ανακοίνωσε η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., διανομές της Hillstone Networks στην ελληνική αγορά, με βάση τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των χρηστών που έχουν προμηθευτεί, εγκαταστήσει και χρησιμοποιούν τις λύσεις της Hillstone Networks, το σύνολο αυτών δήλωσε πρόθυμο να προτείνει («willingness to recommend» rating) τις λύσεις network firewall και NDR της Hillstone. Συγκεκριμένα, οι χρήστες αξιολόγησαν τον κατασκευαστή με 5/5, ενώ η εμπειρία τους σε θέματα υποστήριξης έλαβε 4.9/5.

Ο συνιδρυτής και CTO της Hillstone Networks, Tim Liu, δηλώνει: «Οι πελάτες μίλησαν και αναγνώρισαν την ακλόνητη δέσμευσή μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας, οι οποίες προσφέρουν αποτελεσματική κάλυψη, έλεγχο και σταθερότητα σε περισσότερες από 26.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε ένα προκλητικό και δυναμικό τοπίο κυβερνοασφάλειας. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να διευρύνουμε τα όρια της κυβερνοασφάλειας για την προστασία των κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων των πελατών μας».

Τεύχος 326

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ