Skip to main content
25 April 2023 06:58

Νέα γενιά ηχοσυστημάτων από την Bang & Olufsen

Η Bang & Olufsen, κατασκευάστρια ηχοσυστημάτων υψηλών απαιτήσεων από τη Δανία, παρουσιάζει δύο εξελιγμένα μοντέλα ηχείων, το Beosound A9, 5ης γενιάς και το Beosound 2, 3ης γενιάς.

Beosound A9 – 5ης γενιάς

Με παρουσία πάνω από 10 χρόνια στην αγορά, το διάσημο προϊόν της Bang & Olufsen αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας. Η 5η γενιά του Beosound A9, έχοντας κρατήσει όλες τις πρωτοπόρες λειτουργίες που το κάνουν να ξεχωρίζει, αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις.

Διακρίνεται από minimal αισθητική και μοντέρνα σχεδίαση, καθώς διατίθεται σε 3 διαφορετικούς σχεδιασμούς με αποχρώσεις στο μαύρο του άνθρακα, με χρυσό φινίρισμα, και στο φυσικό χρώμα του αλουμινίου. Ο συνδυασμός υλικών όπως το αλουμίνιο και τα δρύινα πόδια, δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών.

Στα βασικά τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει 7 συστήματα ήχου, τα οποία προσφέρουν ηχητική κάλυψη μεγάλων χώρων, ακόμη και 100 m2. Μία ακόμη σημαντική λειτουργία είναι η δυνατότητα για seamless streaming, το οποίο επιτρέπει σύνδεση και με άλλες συσκευές, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες ήχου με την αγαπημένη σας μουσική και τις ταινίες. Η ένταση του ήχου, ρυθμίζεται με μία μόνο κίνηση του χεριού μπροστά από τη επιφάνεια, ενώ ένα μόνο άγγιγμα αρκεί για να επιλέξετε “skip”, “play” ή “pause”.

Beosound 2 – 3ης γενιάς

Από υψηλής αισθητικής αλουμίνιο, με την ποιότητα κατασκευής που χρησιμοποιεί η B&O στα προϊόντα της, το νέας γενιάς μοντέλο Beosound 2, προσφέρει απολαυστικές στιγμές ακρόασης των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών. Είναι διαθέσιμο σε 3 φινιρίσματα: τα κλασικά Gold Tone και Natural Aluminium και το νέο Black Anthracite.

Χάρη στον ευφυή σχεδιασμό του, εκπέμπει δέσμες ήχου περιμετρικά. Οι διάφορες λειτουργίες του επιλέγονται εύκολα από τους αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στο επάνω μέρος του συστήματος, δίνοντας τη δυνατότητα να ρυθμίζετε την ένταση, τις λειτουργίες αναπαραγωγής και την σύνδεση μέσω Bluetooth. Διαθέτει επίσης δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων ραδιοφωνικών σταθμών ή playlists.

Η αποκλειστική πλατφόρμα λογισμικού “Mozart

Εκτός από τον διαχρονικό σχεδιασμό και την κομψή αισθητική της, η Bang & Olufsen εγγυάται πως οι δύο αυτές επιλογές θα αντέξουν στον χρόνο, καθώς και τα δύο προϊόντα υποστηρίζουν διασύνδεση με τη διάσημη πλατφόρμα λογισμικού “Mozart”. Η πλατφόρμα “Mozart” της Bang & Olufsen είναι σχεδιασμένη ώστε να δέχεται τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και να ενσωματώνει τις νεότερες εκδόσεις τεχνολογίας, προσφέροντάς σας μοναδικές εμπειρίες ήχου και συμβατότητα εξοπλισμού, εγγυημένη για δεκαετίες.

Το Beosound A9 – 5ης γενιάς κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, ενώ το Beosound 2 – 3ης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τεύχος 271

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ