Skip to main content
24 April 2024 06:43

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Adacom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Adacom σε συνεργασία με τη Microsoft, την Τρίτη, 26 Μαρτίου στον χώρο του CEO CLUBS στην Αθήνα και στο MAP Boutique Hotel στη Λευκωσία, την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, αντίστοιχα. Τις εκδηλώσεις τίμησαν στελέχη και εκπρόσωποι εταιρειών από διάφορους κλάδους της αγοράς που ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στην κυβερνοασφάλεια και τις λύσεις που εξασφαλίζουν στους οργανισμούς πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή οδηγία NIS2, αλλά και προστασία από κάθε σύγχρονη απειλή.

O κος Νικήτας Κλαδάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Adacom S.A., παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η υπηρεσία AI-Driven XDR της Adacom σε συνεργασία με τις λύσεις της Microsoft, αξιοποιώντας προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, αντιμετωπίζει τις σύγχρονες απειλές σε όλο το ψηφιακό τοπίο ενός οργανισμού, προσφέροντας την αιχμή της σύγχρονης κυβερνοασφάλειας. Η υπηρεσία AI-Driven XDR της Adacom είναι μία εξελιγμένη υπηρεσία ασφαλείας, η οποία βασίζεται στην υπηρεσία XDR της Microsoft και ενσωματώνει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης για να ενισχύσει τις δυνατότητες ανίχνευσης και απόκρισης σε απειλές. Η εν λόγω υπηρεσία επεκτείνει την παραδοσιακή προσέγγιση των υπηρεσιών SOC, βασισμένες σε λύσεις SIEM και EDR, παρέχοντας μια ολιστική προοπτική στην αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της Microsoft, κος Μιχάλης Χαγκάρ και κος Νικόλας Γιάλλουρος, Senior Security Specialists της Microsoft, ανέλυσαν την οδηγία NIS2 και πώς, με τις προηγμένες δυνατότητες προστασίας από απειλές που διαθέτει η Microsoft, ένας οργανισμός μπορεί να εντοπίζει και να αντιδρά στις απειλές πριν προκαλέσουν ζημιά. Κατανοώντας τη σημασία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και την ανάγκη συμμόρφωσης με κανονιστικά πλαίσια, όπως το NIS2, οι λύσεις της Microsoft που βασίζονται στο cloud παρέχουν μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τη διαχείριση και την ασφάλεια των δεδομένων και των συστημάτων.

ΤΕΥΧΟΣ 496

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ