Skip to main content
26 February 2024 07:53

Με επιτυχία διεξήχθη το Mastercard Fintech Forum

Το Mastercard Fintech Forum πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, παρουσία διακεκριμένων και ανερχόμενων στελεχών του χρηματοοικονομικού τομέα, επενδυτών και Venture Capitals και φυσικά, των 6 υποψήφιων fintechs.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσίασαν μία σειρά από λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, περιλαμβάνοντας ασφαλείς ψηφιακές πληρωμές, blockchain, regtech και εφαρμογές με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Μέσα από την ψηφοφορία των κριτών και των καλεσμένων, οι δύο fintechs που ξεχώρισαν, Coriunder και Moveo.ai, θα παρευρεθούν στην κύρια εκδήλωση του προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2024 στο Βερολίνο και θα συγκεντρώσει μέλη του οικοσυστήματος Mastercard από όλη την Ευρώπη, διεκδικώντας μία θέση στο Start Path.

Οι υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν στην εκδήλωση της Αθήνας προέρχονται από τη Σερβία και το Ισραήλ και είναι οι Blink.ing, Fugu, Hoox και Kima.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, στο φετινό Mastercard Fintech Forum έλαβαν χώρα μία σειρά από παράλληλες δράσεις και συζητήσεις αφιερωμένες στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Τεύχος 456

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ