Skip to main content
17 March 2022 07:53

Λύσεις Digital Workspace από την Digimark και τη Citrix

Οι λύσεις Digital Workspace της Citrix δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρείες να παρέχουν με ασφάλεια τις εφαρμογές και τα δεδομένα που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί ανεξάρτητα της συσκευής που χρησιμοποιούν.

Τα πλεονεκτήματα από την εφαρμογή λύσεων Digital Workspace είναι:

  • Η βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων: Διευκόλυνση της καθημερινότητας των εργαζομένων καθώς έχουν υποστήριξη και δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή.
  • Η ενίσχυση της ασφάλειας των επιχειρησιακών δεδομένων: Το Digital Workspace της Citrix αποτελεί την ιδανική λύση για αντικατάσταση του κλασσικού VPN. Είναι μάλιστα πιο ασφαλές αφού υποστηρίζει λειτουργίες Single Sign On και Identity Management.
  • Η απλοποίηση της IT υποδομής: Εύκολη δημιουργία Microapps που ταιριάζουν με τους διάφορους τρόπους εργασίας που προτιμούν οι μεμονωμένοι χρήστες. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στο Cloud οποιαδήποτε στιγμή, καθώς μέσω της διασύνδεσής του με πολλά προγράμματα αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για migration στο Microsoft 365.

Τεύχος 32

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ