Skip to main content
19 June 2023 06:59

Λύσεις για CCTV Network από τη Ruijie-Reyee 

Η προστασία των ανθρώπων και της περιουσίας συνιστούν τις βασικές απαιτήσεις των τελικών πελατών, οι οποίοι αναζητούν την ομαλή παρακολούθηση μετάδοσης των βίντεο. Επίσης αναζητούν ειδοποίηση συναγερμού σε πραγματικό χρόνο και γρήγορη αποκατάσταση από την κάθε αστοχία οποιασδήποτε κάμερας. 

Η σειρά Switch RG-ES200 και η σειρά των Wireless Bridge RUIJIE RG-EST350 και RG-EST310 και όλη την οικογένεια προϊόντων Ruijie Reyee έρχονται για να καλύψουν τις παραπάνω απαιτήσεις και να δώσουν λύση με το cloud management, remote & reboot camera, καθώς και mobile VLAN setting. Τα managed switch της Ruijie Reyee δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχεται συνεχόμενα το δίκτυο των καμερών και της καλωδίωσης και να σημαίνουν ειδοποιήσεις (alarms) σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας του συστήματος συνολικά, αλλά και μεμονωμένα ανά συσκευή και δικτύωση. Αναφορικά με το κόστος, η ίδια η Ruijie Reyee συγκρίνει ένα managed switch με ένα unmanaged, συνδυαστικά με το κόστος μετακίνησης του System Intergrator και τον χρόνο υπηρεσίας του. Δηλαδή αναφερόμαστε σε ένα απόλυτα προσιτό κόστος. Η δικτύωση μπορεί να γίνει είτε με καλωδίωση είτε με link με τα wireless Bridge, τα οποία μπορούν να καλύψουν απόσταση μέχρι και 5km. 

Το SON (Self Organizing Network) στα προϊόντα της Ruijie προσφέρει την ευκολία για την εφαρμογή από τον τεχνικό, αλλά και ωφελεί οικονομικά τον τελικό χρήστη. Σε συνδυασμό με τα switches της Ruijie, τα οποία κάνουν monitoring την camera, η Ruijie Reyee δίνει απλή, εύκολη, οικονομική και κατάλληλη λύση για CCTV εφαρμογές. 

Παρέχει Intelligent Traffic Shaping, όπου εντοπίζει αν λειτουργούν όλες οι κάμερες σωστά, αν υπάρχει ήχος κ.λπ., καθώς και Port Isolation. Το πιο βασικό είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται αυτόματα και η εφαρμογή τους είναι Plug and Play. Ας δούμε λοιπόν τα οφέλη που προσφέρει η Ruijie Reyee στον System Integrator, αλλά και στον τελικό χρήστη. 

Ως System Integrator τα οφέλη είναι: 

• Ποικίλες επιλογές από τη σειρά RG-ES200. 

• Μέσω Cloud, γίνεται εύκολη η απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και η συντήρηση. 

• Μέσω κινητού, γίνεται η ρύθμιση VLAN για διαχείριση πολλών και διαφορετικών υπηρεσιών. 

• Εύκολη ανάπτυξη και ρύθμιση μέσω τεχνολογίας Self-Organizing Network (SON). 

Ως Τελικός Χρήστης τα οφέλη είναι: 

• Συμφέρουσα τιμή για την αντικατάσταση από unmanaged σε cloud managed switch. 

• Προστασία της ιδιοκτησίας και της ασφάλειας των χρηστών συνέχεια. 

• Με τα 250 μέτρα PoE γίνεται εξοικονόμηση στο κόστος καλωδίωσης για τελικούς χρήστες. 

• Με τα 5GHz μειώνονται οι παρεμβολές και βελτιστοποείται η ποιότητα του βίντεο. 

• Δίνεται εξειδικευμένη λύση για κάθε πιθανό σενάριο CCTV. 

Τα προϊόντα της Ruijie-Reyee αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ. 

Τεύχος 308

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ